Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΒΕΡΟΙΑ εν ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 13 Οκτώβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 16:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 | Ο Κανούλας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σκαθαρούδη έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 | Μετά από σέντρα του Κουρέλα, ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα της Βέροιας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 | Ο Ζούρκος με σουτ έπειτα από σέντρα του Μουάλη άνοιξε το σκορ για την Βέροια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Ταΐρης, Μπλέτσας, Ζούρκος, Σιμόνι, Πασάς, Κανούλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας) Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

eeep eeep