Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Round 3 | 6oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
0 5

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Κλέσιο σημείωσε το γκολ, αφού πήρε την μπάλα από κόντρα στην άμυνα του Εργοτέλη.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρόσα έπιασε σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Εργοτέλη.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Μάζουρεκ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα είχε πάρει την μπάλα από λάθος διώξιμο του Βογιατζή.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - Ρότσα αντί Μπεχαράνο
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Κλέσιο πίεσε έξω από την περιοχή του Εργοτέλη, κέρδισε την μπάλα και με σουτ αύξησε την έκταση του σκορ.
65Βγήκε Γιώργος Λυδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κυριακίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κυριακίδης αντί Λυδάκη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Γκουντιέρες έκανε την σέντρα ακριβείας και ο Ρόσα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - Μάζουρεκ αντί Μοράρ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Έφορντ αντί Εντιαγιέ
59Βγήκε Ιμπραχίμα Εντιαγιέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζόζεφ Έφορντ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Εντιαγιέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον Εργοτέλη.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - Ο Χαντάκιας που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο αποχωρεί για να πάρει τη θέση του ο Μιχάι
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εντιαγιέ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Σταμόπουλο, αλλά αντί να κάνει το σουτ "έσπασε" την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Πάουλο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη μετά από διώξιμο αμυντικού και με σουτ άνοιξε το σκορ.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Εντιαγιε μέσα από την περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
34Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζέιμς Σταμόπουλος (MΕΣΟΣ)
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Σταμόπουλος αντί Μπουρσέλη
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Μαζουλουξής
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μαζουλουξή του Εργοτέλη για μαρκάρισμα στον Πάουλο.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστες καλές ενέργειες στο παιχνίδι, με τον Εργοτέλη να κρατά περισσότερο μπάλα πλέον και να προσπαθεί να βρει λύσεις για να απειλήσει.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαντάκιας προσπάθησε να πιάσει το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς καμία καλή φάση μέχρι τώρα στην αναμέτρηση, αφού υπάρχουν αρκετά λάθη στην τελική πάσα προς την περιοχή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Καλφάκης, Σινιοράκης (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ, Κλέσιο, Ρόσα, Γκουτιέρεζ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλούξης, Εντιαγιέ, Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης, Κυριαλάνης, Δουλγεράκης

eeep eeep