AEK εν ΗΡΑΚΛΗΣ
1 0

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ζιαμπάρη, η μπάλα άουτ.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πλατέλλας
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργέας
87Βγήκε Αραβίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κορδέρο (MΕΣΟΣ)
85Βγήκε Ιντζόγλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79Βγήκε Μπαρμπόσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζόριτς (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ του Αραβίδη, ο Χουάντερσον παραχωρεί κόρνερ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αραβίδη, η μπάλα άουτ.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αραβίδη από δεξιά, ο Πλατέλλας δεν βάζει καλά το σώμα του και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ηρακλή! Ο Ρομάνο έδωσε... έτοιμο γκολ στον Λουκίνα, αλλά αυτός με κοντινό πλασέ στο τετ α τετ στέλνει τη μπάλα άουτ.
67Βγήκε Κυριακίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
67Βγήκε Τσιλιανίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσιλιγκίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61Βγήκε Γροντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντακόλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Ανάκογλου με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα! Φέρει ευθύνη ο Χουάντερσον.
59ΓΚΟΛΑνάκογλου
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανάκογλου
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπουκουβάλας
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και υπό την πίεση του Τζανετόπουλου σουτάρει άουτ από κοντινή απόσταση.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με καθυστέρηση λόγω τραυματισμού του βοηθού Φραγκιαδάκη. Τη θέση του πήρε ο 4ος, Παπαπέτρου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με καθυστέρηση λόγω τραυματισμού ενός εκ των βοηθών. Τη θέση του πήρε ο 4ος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαρμπόσα προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Χουάντερσον, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπαρμπόσα
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ηρακλή! Σουτ του Λουκίνα, η μπάλα κόντραρε στον Κολοβέτσιο και η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Βούρα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από κεφαλιά του Γροντή ο Χουάντερσον πέφτει για να σώσει την εστία του και ο Γιόχανσον τον τραυματίζει. Προσωρινή διακοπή στο ματς για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Βραζιλιάνο.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιδηρόπουλος χαρίζει την κίτρινη στον Μπουκουβάλα για φάουλ στον Αραβίδη.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Λουκίνα, η μπάλα στην αγκαλιά του Βούρα.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αραβίδη, ο Πασάς παραχωρεί κόρνερ.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιντζόγλου
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΕΡΙ του Ανάκογλου εκτός περιοχής. Ο διαιτητής κακώς δεν δίνει φάουλ στον Ηρακλή.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αραβίδης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γεωργέας κόβει αντεπίθεση του Ηρακλή στη σέντρα.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σοϊλέδη από αριστερά, κεφαλιά του Αραβίδη δεν βρίσκει στόχο.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ηρακλή! Στο τετ α τετ ο Τσιλιανίδης πλασάρει τον Βούρα, αλλά αυτός απομακρύνει σωτήρια.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Γροντής, Μπαρτολίνι συγκρούονται μέσα στην περιοχή και οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζιαμπάρης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης πάσαρε αριστερά στον Πασά, αλλά στο σουτ του δεύτερου ο Βούρας παραχωρεί κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαρτολίνι στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...«Μπάκα γερά και γρήγορα κοντά μας», αναφέρει το μήνυμα στα μπλουζάκια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με αποδέκτη τον Μπακάκη.

eeep eeep