Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΡΗΣ | Round 30 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΟΦΗ εν ΑΡΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζανακάκης σε άδεια εστία δεν μπορεί α στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Καπνίδη και εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Καπνίδη μετά από σέντρα του Τάτου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Δημήτρης Μάνος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Τζανακάκης
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Όγκμποε, η μπάλα εκτός εστίας του Άρη.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι πλέον έχει ανοίξει με την μπάλα να είναι πάνω κάτω και τον Άρη να ρισκάρει αφού θέλει μόνο τη νίκη.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βαλλιάνος από τα δύο μέτρα έκανε το σουτ, αλλά η παρέμβαση του Ταυλαρίδη και του Διούδη έσωσαν τον Άρη από το δεύτερο γκολ.
73ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑντώνης Καπνίδης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τάτος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Καπνίδης με πολύ ωραία κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.
73ΓΚΟΛΑντώνης Καπνίδης
70Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μάνος αντί Μιλοσάβλιεφ
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Μπαργκάν αντί Γκαρσία και Καπνίδης αντί Παυλίδη
67Βγήκε Πίτου Γκαρσία (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κενάν Μπαργκάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62Βγήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χοακίμ Αντουκόρ (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Αντουκόρ αντί Κομεσίδη
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρης δεν μπορεί να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στο ματς και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ διατηρούν τον έλεγχο με πιο άνετες κινήσεις.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποβλήθηκε από τον πάγκο του Άρη ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Κάκαλης.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πίτου Γκαρσία
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καράμπελας έδιωξε την μπάλα από την μεγάλη περιοχή του Άρη σε σέντρα του Βουό που είχε ξεπεράσει και τον Διούδη.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπόατενγκ από τα όρια της περιοχής του Άρη, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Βασίλης Ρόβας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Καράμπελας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ - Καράμπελας αντί Ρόβα
45 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μιλοσάβλιεφ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Άρη.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βουό έξω από την περιοχή σε αντεπίθεση του ΟΦΗ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα εκτός εστίας.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Όγκμπε από πλάγια, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα του Άρη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάστο, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Άρη.
38Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπράνκο Όστοϊτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Όστοιτς αντί Χαντί
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παυλίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα έξω από την εστία.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο
34ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΝίκος Παντίδος
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τάτος
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕ ΔΕΚΑ συνεχίζουν και οι δύο ομάδες, αφού είδαν απευθείας κόκκινες κάρτες ο Παντίδος του ΟΦΗ και ο Μπούρμπος του Άρη.
34ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΧρήστος Μπούρμπος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, η οποία ξεκίνησε ανάμεσα σε Νάστο και Τάτο, αλλά μπλέχτηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παντίδος βγήκε στην επίθεση, έκανε το δύο - ένα με τον Βουό και με γυριστή κεφαλιά βρήκε τον Μιλοσάβλιεφ που με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Άρη.
29ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
29ΓΚΟΛΒλάνταν Μιλοσάβλιεβ
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Βουό στην μεγάλη περιοχή του Άρη που άλλαξε την μπάλα με τον Όγκμποε, αλλά δέχθηκε το μαρκάρισμα από τους αμυντικούς και η μπάλα έφυγε εκτός περιοχής. Για πέναλτι φώναξαν οι γηπεδούχοι, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα προς την περιοχή του ΟΦΗ από τον Τάτο, άλλα η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να την βρει παίκτης του Άρη.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλός ρυθμός στο παιχνίδι, με τον Άρη να προσπαθεί να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να πατήσει την περιοχή του ΟΦΗ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πιέζει περισσότερο την εστία του Άρη σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βουό μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Άρη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περίπου 15 οπαδοί του Άρη στο γήπεδο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αποστολή του Άρη έφτασε στο γήπεδο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Νάστος, Χαντί, Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ, Βουό.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία, Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του Άρη οι: Αναγνωστόπουλος, καράμπελας, Χαριτωνίδης, Νέτο, Μιλούνοβιτς, Καπνίδης, Μπαργκάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του ΟΦΗ οι: Δαύκος, Όστοϊτς, Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος, Αντουκόρ, Ράντι.

eeep eeep