Αναφορά Αγώνα: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Μάσα εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Γιοβάνοβιτς που δεν έκοψε και βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μάσα, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χοντζάλι έκανε τις προσποιήεις και βρήκε χώρο για να κάνει σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έδιωξε σε κόρνερ.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Παντελιάδης αντί Γιαννούλη
73Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Καπός αντί Μαρουκάκη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Γκρόσιος αντί Παπαδόπουλου
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουκάμ έξω από την περιοχή μετά από διώξιμο του Γιοβάνοβιτς, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία της ΑΕΛ.
61Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μπουντόπουλου, η μπάλα σε κόρνερ δύσκολα από τον τερματοφύλακα του Αστέρα .
61Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Χάμος (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Χοτζάλι αντί Μπουντόπουλου και Χάμος αντί Λαμπρόπουλου
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Μάσα αντί Στανισάβλιεβιτς
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή που η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την συμβολή των δοκών.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μουκάμ στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραμένει ο καλός ρυθμός στην αναμέτρηση, με την ΑΕΛ να ψάχνει τις αντεπιθέσεις, αλλά δεν έχουν δημιουργηθεί καλές ευκαιρίες, όπως στο πρώτο ημίωρο.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ροβίθη της ΑΕΛ
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Ροβίθης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σου του Μπουντόπουλου έξω από την περιοδή του Αστέρα Τρίπολης, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Χαμντανί με εύκολο σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Λάρισας μετά από ωραία πάσα του Μουκάμ και κίνηση του Παπαδόπουλου που πήρε μαζί του τους αμυντικούς.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ, ο οποίος έκανε φάουλ στα όρια της περιοχής για να σταματήσει τον Μουκάμ πριν γίνει απειλητικός.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης, με τον Ροβίθη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας χωρίς να δείξει οφσάιντ ο βοηθός διαιτητή, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο έξω από την εστία του Αστέρα.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Στανισάβλιεβιτς έφυγε από την δεξιά πλευρά, μπήκε στην περιοχή και τελείωσε με ιδανικό σουτ την προσπάθεια του με τεχνικό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαδόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο έξω από την εστία της ΑΕΛ απάντησε στην ευκαιρία των φιλεξενούμενων.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κρητικού έξω από την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, ο Θεοδωρόπουλος πήγε να κάνει το λάθος, αλλά τελικά η μπάλα έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Διπλάρης (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κρητικός, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς, Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε μια εβδομάδα πριν, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της ΑΕΛ.

eeep eeep