Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - AEK | Round 3 | 7ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν AEK
0 5

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Μάνταλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη πάσα του Τζιμπούρ και πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Βάργκας που έχασε πολλές ευκαιρίες μέσα στο ματς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έπειτα από ασίστ του Μάνταλου.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - Μάνταλος αντί Μπουονανότε
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - Βασιλαντωνόπουλος αντί Πλατέλλα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΚτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.
66Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σεμπάστιαν Ναγιάρ (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μασούρας αντί Καμπλιώνη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
66Βγήκε Αντώνης Καμπλιώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μασούρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για την ΑΕΛ - Μπόγιοβιτς αντί Κουτσιανικούλη και Ναγιάρ αντί Λαμπρόπουλου.
62Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΚ - Φαγιέ αντί Σιμόες
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Μπουονανότε πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε δύο προσποιήσεις και βρήκε χώρο να κάνει το σουτ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ που χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Λαμπρόπουλο της ΑΕΛ γιατί έκοψε με φάουλ αντεπίθεση της ΑΕΚ.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Λαμπρόπουλος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βάργκας προσπάθησε για άλλη μια φορά να πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά πάλι ο Πατσιογεώργος έδιωξε με τα πόδια.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαμπρόπουλος προσπάθησε να ξεγελάσει τον Ανέστη και έψαξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πήγε λίγο έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουονανότε έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Τζιμπούρ έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ατομική προσπάθεια του Μπουονανότε που μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - Ο Σοϊλέδης έκανε την κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Βάργκας πήρε την επαναφορά και το σουτ που έκανε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Βάργκας προσπάθησε να κάνει το πρώτο σουτ και τελείωσε τη φάση με σουτ πάνω από την εστία ο Τζανετόπουλος.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βάργκας έκανε ωραία κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία αφού βρήκε και στο κεφάλι του Σουλιώτη.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάτο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο Ανέστης πάλι έσωσε την εστία του.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τζιμπούρ έκανε το σουτ στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Μπακάκη και η μπάλα πήγε στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατέλλας έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή χωρίς προϋποθέσεις και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάτο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ανέστη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς) Βοηθοί: Μπαλτάς, Μεσσήνης (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΚ (Γκ. Πογέτ): Ανέστης, Σοιλέδης, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Μπουανανότε, Τζεμπούρ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Πατσιογεώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Καμπλιώνης, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Λαμπρόπουλος.

eeep eeep