ΗΡΑΚΛΗΣ εν AEK
2 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντούνης κέρδισε τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε εκτός εστίας.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης γύρισε ωραία στον Περόνε στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο Αργεντινός σούταρε εκτός εστίας.
81Βγήκε Λαμπρόπουλος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρόβας (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπακάκη, ο Μπαρμπόσα όμως στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
76Βγήκε Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καρασαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς μετά από ωραία πάσα του Κυριακίδη βρίσκεται στην περιοχή, αλλά ο Λαμπρόπουλος προλαβαίνει να βάλει την κόντρα και να σώσει το γκολ.
69Βγήκε Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντούνης (MΕΣΟΣ)
68Βγήκε Τσιλιανίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τσιλιγκίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπαρμπόσα
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατέλλας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαραμαντά, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ φαίνεται να έχει δίκιο αφού υπήρχε επαφή.
57Βγήκε Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυριακίδης (MΕΣΟΣ)
55Βγήκε Ζόριτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κρισάντους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Περόνε μέσα από την περιοχή φεύγει έξω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρομάνο
34ΓΚΟΛΠερόνε
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Περόνε
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανέστης έκανε κακή έξοδο, ο Τσιλιανίδης πρόλαβε την μπάλα και έκανε το σουτ, αλλά ο Λαμρόπουλος έδιωξε.
27ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αραβίδης
27ΓΚΟΛΑραβίδης
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανάκογλου έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Πλατέλλας πήρε την διεκδίκηση και έστρωσε στον Αραβίδη που με σουτ μπροστά στον Μπαρτολίνι έστειλε την μπάλα στην εστία.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζόριτς
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπακάκη, αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε την μπάλα.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Tσιλιανίδης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Πασάς πρόλαβε το μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πασάς
12ΓΚΟΛΠασάς
04ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Περόνε
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιντζόγλου

eeep eeep