«Έδωσαν ό,τι μπορούσαν»

Δίκαιη η νίκη της Δόξας Δράμας όπως δήλωσε ο προπονητής της Σπάρτης, Αντρέι Τσερνίσοφ.

Καλύτερη της Σπάρτης ήταν η Δόξα Δράμας και δίκαια έφτασε στη νίκη (2-0) σύμφωνα με τον Αντρέι Τσερνίσοφ. Ο προπονητής της ομάδας της Λακωνίας είπε:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας για τη νίκη της. Ήταν καλύτερη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι που δεχθήκαμε μόνο ένα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Κοντρολάραμε πιο καλά την μπάλα στο πρώτο τέταρτο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή τελική προσπάθεια.

Όταν δεν έχεις σουτ και ευκαιρίες είναι δύσκολο να βάλεις γκολ. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι μπορούσαν, αλλά η Δόξα ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε».

Ο Γιώργος Αρώνης είπε:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας. Ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με μια ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην κατηγορία. Στόχος μας ήταν να κλέψουμε το βαθμό της ισοπαλίας, παίζοντας αμυντικά. Αυτό δεν μας βγήκε. Η ποιότητα της Δόξας φάνηκε. Κατάφεραν και μας έβαλαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά η Δόξα έδειξε και πάλι την ποιότητά της, μας έβαλε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x