Ταξίδι στο εξωτερικό

Από την Παρασκευή (13/7) αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις για την ενίσχυση της Σπάρτης. Από την Παρασκευή (13/7) αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις για την ενίσχυση της Σπάρτης.

Οι άνθρωποι της Σπάρτης αναχώρησαν την Τρίτη (10/7) για την Βουλγαρία για διάφορα θέματα της ομάδας ώστε να τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης και να αρχίσουν οι ανακοινώσεις. 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εξελίξεις στην Σπάρτη και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Βουδούρης, μαζί με τον Δημήτρη Νικόλαρο ταξίδεψαν στην Βουλγαρία την Τρίτη (10/7) ώστε να λύσουν κάποια τυπικά θέματα που αφορούν τόσο το αγωνιστικό, όσο και το διοικητικό της ομάδας.

Η υπόθεση της ενίσχυσης του ρόστερ, η τελική συμφωνία με τον προπονητή και η προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει καλύτερη οργάνωση την φετινή σεζόν είναι στην κορυφή της λίστας με τις εκκρεμότητες. Το ρόστερ της ομάδας θα πρέπει να είναι με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αποτελεί σημαντικό πρόβλημα το ότι δεν έγινε καμία ανανέωση και έτσι θα πρέπει να πορευθούν με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Με την επιστροφή του Δημήτρη Βουδούρη και του Δημήτρη Νικόλαρου από την Βουλγαρία θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις, τόσο για τον προπονητή (Σίνισα Γκόγκιτς), όσο και για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.  

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούλιος 2018 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x