Ραντεβού για διακανονισμό

Ο Δημήτρης Νικόλαρος Ο Δημήτρης Νικόλαρος

Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος θα έχει ραντεβού την Πέμπτη 7/12 με το δικηγόρο των Αναστασόπουλου, Σιώπη, Ροβίθη, Παπαχρήστου.

Τις «τρύπες» που άφησε η προηγούμενη διοίκηση τρέχει να καλύψει η ΠΑΕ Σπάρτη.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος θα έχει ραντεβού την Πέμπτη 7/12 με τον δικηγόρο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει αίτηση επιβολής ποινών (Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Σιώπης, Μανώλης Ροβίθης, Τάσος Παπαχρήστος) για να προλάβει τα χειρότερα.

Οι Λάκωνες θα προσπαθήσουν να επιτύχουν το διακανονισμό των οφειλών πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς αν εκδοθεί απόφαση θα ακολουθήσει ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Η Σπάρτη αναμένεται να προτείνει στους παίκτες -που θα εκπροσωπηθούν στη συνάντηση από τον νομικό του ΠΣΑΠ Εμμανουήλ Αλαφραγκή- να λάβουν άμεσα ένα μέρος της οφειλής και να διακανονιστούν τα υπόλοιπα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) στην Αθήνα, καθώς ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος θα βρεθεί ούτως ή άλλως στην πρωτεύουσα για να παραστεί στο ΔΣ της Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.