Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βιτλή μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια οι αμυντικοί.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βιτλής (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Βιτλής αντί Μπαϊκαρά για την Δόξα Δράμας
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρκόπουλος πήρε την μπάλα μόνος στην περιοχή, αλλά ο Συριόπουλος με τάκλιν έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ πριν προλάβει να κάνει το σουτ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσούτση έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ριζογιάννης δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
82ΔΟΚΑΡΙΠαντελής Ριζογιάννης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ριζογιάννης δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
79Βγήκε Κωνσταντίνος Βασιλείου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γκέτσι αντί Βασιλείου για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ
76Βγήκε Γιώργος Λίτσκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ντατίδης αντί Λίστκα για την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ταλέντο μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Δόξας Δράμας, γύρισε την μπάλα στον Σμυρλή, εκείνος έστρωσε στον Μάκο που επιχείρησε το σουτ και ανάγκασε τον Μένκα σε επέμβαση.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκέρτιν Χοτζάλι
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίστκας έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη με γέμισμα στην περιοχή, ο Γκότοβος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από την εστία.
66Βγήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Τσούτσης αντί Νατσιόπουλου για την Δόξα Δράμας
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ταλέντο, η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Σεζάι έκανε την κεφαλιά και έδιωξε σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίτσκας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, βγήκε πλάγια και έκανε το δυνατό σουτ που έφυγε έξω από την εστία της Καλλιθέας.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρκόπουλος έφυγε από τη μεσαία γραμμή μετά από λάθος του Βασιλείου, έφτασε στην περιοχή, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε δίπλα από την εστία της Καλλιθέας.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μάκο αντί Μίγγα και Μήλιος αντί Ξόμπλιου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Νατσιόπουλος έκανε γέμισμα με φάουλ, ο Ντιμιτρόφσκι έκανε το σουτ υπό πίεση και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πρόλαβε να διώξει ο Καντέ πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Μαρκόπουλος.
42ΔΟΚΑΡΙΒλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξόμπλιος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας Δράμας, αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας και έδιωξε σε μια φάση που τραυματίστηκε ο επιθετικός των γηπεδούχων.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα του Ταλέντο στην περιοχή της Δόξας Δράμας, ο Πεταυράκης προσπάθησε να κάνει κεφαλιά και η μπάλα έφυγε προς την εστία με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του Μένκα για να σώσει το αυτογκόλ.
31ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Λίτσκας
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Νατσιόπουλος έκανε την εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Γκότοβος έκανε την προβολή και ο Λίτσκας με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα.
31ΓΚΟΛΓιώργος Λίτσκας
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νατσιόπουλος έκανε το γέμισμα στην περιοχή, δεν βρέθηκε παίκτης στην πορεία της και μπλόκαρε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα έχει καλύτερη κίνηση με την μπάλα, προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα της Δόξας Δράμας, αλλά δεν έχει ακόμη τελική προσπάθεια.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε κάποια σημεία του γηπέδου έχει μαζεμένο αρκετό νερό, με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους ποδοσφαιριστές σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Ταλέντο, ο Συριόπουλος έπιασε την κεφαλιά χωρίς να αιφνιδιαστεί ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας που μπλόκαρε.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά με πολλά φάλτσα, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά με πολλά φάλτσα, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 100 οπαδοί της Δόξας Δράμας βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου της Ελευσίνας...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Λίτσκας, Μαχαίρας, Νατσιόπουλος, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζόγιάννης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Κάλλης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κουτογλίδης, Καντέ, Συριόπουλος, Σεζάι, Παπαγγελής, Μίγγος, Σμυρλής, Χοτζάλι, Βασιλείου, Ταλέντο, Ξόμπλιος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής

eeep eeep