Αναφορά Αγώνα: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκέρμαν Ντατίδης
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90Βγήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σωκράτης Ευαγγέλου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ο Ευαγγέλου αντί του Μακρίδη.
75Βγήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσίδης (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Στην θέση του Δημητριάδη μπαίνει ο Κουσίδης.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Παπανίκου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρκόπουλου έξω από την περιοχή, φεύγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτη ευκαιρία για την Δόξα Δράμας. Ο Κουσκουνάς φεύγει στην κόντρα, βγαίνει μόνος του με τον Μέλκα, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απομακρύνει σωτήρια.
58Βγήκε Τζορτζ Κόλλινς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κυριάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ο Κυριάκης αντί του Κόλλινς.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνη σέντρα από αριστερά του Γουνδουλάκη, ο Θεολόγου απομακρύνει την μπάλα.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Αρναρέλλης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Τετ α τετ του Λουκίνα με τον Βούρα, το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων απομακρύνει ο πορτιέρο των Δραμινών.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μαρκόπουλος
41Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μαρκόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στην θέση του Μπαϊκαρά ο Μαρκόπουλος. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Νίκο Κωστένογλου.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντενίζ Μπαϊκαρά
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα και για τον Μπαϊκαρά, με τον Τούρκο να δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Δύσκολα θα συνεχίσει στον αγώνα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Αρναρέλλης στην θέση του Ματσούκα, που αποχώρησε τραυματίας με μυϊκό πρόβλημα.
36Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπεκατώρος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, κάνει την σέντρα σουτ, ο Βούρας απομακρύνει αρχικά και στην συνέχεια ο Πεταυράκης βγάζει την μπάλα εκτός περιοχής της Δόξας.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι στο πρώτο 25λεπτο. Για τους γηπεδούχους ο Λουκίνας είναι... απομονωμένος, ενώ για την Δόξα είναι εκτός αγώνα προς το παρών η μεσοεπιθετική της γραμμή.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο παιχνίδι. Ο Γκότοβος βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση με τον Ντατίδη. Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του και ο αμυντικός της Δόξας συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Δόξα Δράμας. Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, κεφαλιά του Γκότοβου, ο Μέλκας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος, Δημητριάδης, Μακρίδης, Λουκίνας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Στεφανής (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο στον πάγκο της Δόξας Δράμας κάνει ο Νίκος Κωστένογλου.

eeep eeep