Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 15 | SUPER LEAGUE 2

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Προβυδάκη, η μπάλα άουτ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Έφορντ έδωσε στη θέση του στον Μεντχάτ.
71ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έφορντ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 για την Κέρκυρα. Πάσα του Τσέλιου και ο Έφορντ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
71ΓΚΟΛΈφορντ
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κοιλιάρας δίνει τη θέση του στον Μπότε.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Μπουτσάκης έδωσε τη θέση του στον Κατσούρι.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Τσέλιου λίγο έξω απ' την μικρή περιοχή, η μπάλα κοντράρει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαράτα έκανε τη σέντρα, το σουτ του Μπουρσέλη πέρασε λίγο άουτ.
47ΓΚΟΛΈφορντ
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έφορντ
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για τον Εργοτέλη. Σέντρα του Μπουτσάκη, ο Έφορντ μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτυών του Παγκράτη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ντενικολό στη θέση του Παναγιωτούδη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στο παιχνίδι: Κέρκυρα - Εργοτέλης 0-2
34ΓΚΟΛΦρέιτας
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Φρέιτας
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη! Ο Ροβίθης σούταρε με τον Παγκράτη σε πρώτο χρόνο να αποκρούει, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Barata, όπου με νέο σουτ σημείωσε το 0-2.
30ΓΚΟΛΈφορντ
30ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έφορντ
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο μισό γήπεδο παίζεται ο αγώνας. Πιέζει ο Εργοτέλης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη! Ο Μπουτσάκης έκοψε υπέροχα την μπάλα απ' τα αριστερά στον Efford ο οποίος με πλασέ στην δεξιά γωνία έκανε το 0-1.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παγκράτης αποκρούει το πέναλτι του Ροβίθη!
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Εργοτέλη
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσάνης ανέτρεψε τον Μπουτσάκη
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τoν Εργοτέλη, ο Ροβίθης βγαίνει τετ α τετ με τον Παγκράτη, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουτσάκης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Ο Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω απ' το πλάγιο αριστερό δοκάρι του Παγκράτη.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτσάκη η μπάλα ψηλά άουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη! Ο Efford έδωσε με το κεφάλι του πάσα στον Ροβίθη, με τον τελευταίο να σουτάρει όμως αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα σε πλάγιο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι αναπληρωματικοί του Εργοτέλη: Καλογεράκης, Kacurri, Μανουσάκης, Μπούσης, Bote, Medhat, Σταθόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόνο δύο αναπληρωματικούς έχει η Κέρκυρα! Τους Denicolo και Ζερβόπουλο!
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητές: Πανυτσίδης - Τερζόπουλος (α' βοηθός) - Μπαλιάκας (β' βοηθός)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κέρκυρα (Νίκος Θεοδωσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Pedro, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Misku, Λεπενιώτης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλησπέρα σας. Ολα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Dominik, Πεϊος, Κοιλιάρας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Efford, Ροβίθης, Barata

eeep eeep