Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 16 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα
90ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Χατζής
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Ο Χατζής νίκησε τον Κουτζαβασίλη με εντυπωσιακό γυριστό.
90ΓΚΟΛΚώστας Χατζής
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Στη θέση του Μαρκολίνο ο Λίταινας.
88Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπρούνο Ντα Μότα (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Ντα Μότα μπήκε στη θέση του Λινάρδου.
88Βγήκε Νέτο Μαρκολίνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84Βγήκε Λούκας Μπραμπίγια (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κοντοές (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κοντοές αντικατέστησε τον Μπραμπίγια.
82Βγήκε Γιάννης Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Κρητικός μπήκε στη θέση του Πασά.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αγγελος Καρατάσιος
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! Ο Τουράμ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μαντζάρη, με τον Ιωάννου σε δεύτερο χρόνο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
78ΓΚΟΛΓιάννης Ιωάννου
78ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Ιωάννου
78ΔΟΚΑΡΙΡοτζέριο Τουράμ
73Βγήκε Φώτης Γκουντρουμπής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τασιούλης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Τασιουλής μπήκε στη θέση του σκόρερ Γκουντρουμπή.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Κόντος
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με δέκα παίκτες η Κέρκυρα στο ματς λόγω αποβολής του Σπίνουλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία
68ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Σπύρος Σπίνουλας
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούκας Πολέτο
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Σπίνουλας
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ροτζέριο Τουράμ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για την Κέρκυρα, με τον Βίλα να μπαίνει στη θέση του Χαντάκια.
59Βγήκε Δημήτρης Χαντάκιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Εμιλιάνο Βίλα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς σκόραρε για την Κέρκυρα, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς είχε υποδειχθεί σε αντικανονική θέση από τον βοηθό.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Λινάρδος βρέθηκε απέναντι από τον Μαντζάρη, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα με μία εξαιρετική επέμβαση κράτησε την εστία του ανέπαφη.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κούρος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μαντζάρη.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπραμπίγια μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας από τα αριστερά, πέρασε τη μπάλα στον Πολέτο, ο οποίος βρήκε αέρα και δεν κατάφερε να απειλήσει τον Κουτζαβασίλη.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Κούρος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Πολέτο λίγο πάνω από σέντρα, ο Καρατάσιος έπιασε αδύναμη κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουλιώτης
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λινάρδος σκόραρε για την Κέρκυρα, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς ο διαιτητής είχε σταματήσει τη φάση νωρίτερα για επιθετικό φάουλ του Τουράμ
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο γήπεδο βρίσκεται κι ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος από τη Δευτέρα θα πιάσει δουλειά ως προπονητής της Κέρκυρας
11ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Φώτης Γκουντρουμπής
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ! Επειτα από ωραία ατομική προσπάθεια ο Πολέτο έβγαλε μόνο του τον Γκουντρουμπή, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Κουτζαβασίλη για να ανοίξει το σκορ
11ΓΚΟΛΦώτης Γκουντρουμπής
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για την Κέρκυρα. Ο Σπίνουλας έπιασε το μονοκόμματο σουτ από τα δεξιά και κέρδισε το κόρνερ έπειτα από κόντρα σε αντίπαλο
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Στεφούλης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Μπραμπίγια, Πολέτο, Γκουντρουμπής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Πέτρος Στοΐλας): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας, Κούρος, Ν. Κρητικός, Λινάρδος, Κόντος, Πασάς, Ζορμπάς, Τουράμ.

eeep eeep