Αναφορά Αγώνα: ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΒΟΛΟΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 13 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα
90 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Φράγκος
89ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΒασίλης Μάντζης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ! Ο Μάντζης «κρέμασε» με κεφαλιά τον Καπούταγλη έπειτα από ασίστ του Ηλιόπουλου.
89ΓΚΟΛΒασίλης Μάντζης
87Βγήκε Κάρλες Κότο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Στη θέση του Κότο ο Φράγκος.
81Βγήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντόν Καρατσανάκοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Καρατσανάκοφ στη θέση του Αργυρόπουλου.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Γκαλίτσιος
72Βγήκε Λούκας Γκαρσία (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Πίσπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Βόλο, όμως άλλη μία κεφαλιά του Μάντζη δεν βρίσκει εστία.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Στη θέση του Λούκας ο Πίσπας.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με τον Καραγκιολίδη να διώχνει το σουτ του Κυνηγόπουλου.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν την Παναχαϊκή στην κόντρα, όμως ο Μάντζης δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κότο.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για την Παναχαϊκή. Ο Ελευθεριάδης βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από τη σέντρα του Αργυρόπουλου, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραγκιολίδη.
53Βγήκε Μαρσέλο Πέντα  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ηλιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Βόλο. Ο Ηλιόπουλος μπήκε στη θέση Πέντα
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Βόλο, όμως η κεφαλιά του Γκαλίτσιου πέρασε πάνω από το δοκάρι του Καπούταγλη.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Μουστακόπουλος αντικατέστησε τον Πλέγα.
46Βγήκε Κώστας Πλέγας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
45ΓΚΟΛΜιχάλης Μπαστακός
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Μπαστακός
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ! Ο Μπαστακός νίκησε με ωραίο πλασέ τον Καραγκιολίδη.
41Βγήκε Νίκος Λουμπαρδέας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Σωτηράκος μπήκε στη θέση του Λουμπαρδέα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Καραγκιολίδη, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του αρνήθηκε το γκολ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Βόλο. Καλό σουτ του Μάντζη, έδιωξε τη μπάλα ο Καπούταγλης
15ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑλέξανδρος Γκαλίτσιος
15ΓΚΟΛΑλέξανδρος Γκαλίτσιος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ! Ο Γκαλίτσιος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πίτου Γκαρσία και με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Καπούταγλη.
09ΔΟΚΑΡΙΤιμόθεος Τσελεπίδης
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με την προσπάθεια του Τσελεπίδη να σταματά στο δοκάρι του Καραγκιολίδη
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μουστακόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα, Κότο, Μάντζης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μάντζης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος

eeep eeep