Αναφορά Αγώνα: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 16 | SUPER LEAGUE 2

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:45 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη της Αναμέτρησης με σκορ 3-0 για τον Καραϊσκάκη.(16΄Κυβελίδης, 41΄Ψιάνος, 54΄Καπία)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 λεπτά έξτρα χρόνος.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Χατζηδίμπας αντί του Κυβελίδη
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κατσούρι αντί Μπουρσέλη στο ματς για τον Εργοτέλη
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Κούστα αντί Τσούτση στο παιχνίδι
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Καραγιαννίδης αντί Καπία στο ματς
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη, ο Τσούτσης σε τετ α τετ απέναντι από τον Κατσιμήτρο, σπάει στο Χατζηστραβό ενώ θα μπορούσε να εκτελέσει, όμως το σουτ του τελευταίου κοντράρει και φεύγει κόρνερ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κοντά στο 4-0 βρέθηκε ο Καραϊσκάκης, ο Παπανίκου πάτησε περιοχή από πάσα του Τσούτση, γύρισε συρτά η μπάλα κόντραρε, όμως ο Κατσιμήτρος έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Προβυδάκη, του Εργοτέλη.
54ΓΚΟΛΚαπίας
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Καπίας
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραϊσκάκης κάνει το 3-0, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Καπία που σε κενή εστία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το γκολ.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Εργοτέλης) Κίτρινη κάρτα στον Πέιο για φάουλ στη μεσαία γραμμή.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης)Κίτρινη κάρτα στον Κυβελίδη για διαμαρτυρία του σε αμφισβητούμενο φάουλ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Κεφαλιά του Μασούρα στο δεύτερο δοκάρι από φάουλ του Ψιάνου φεύγει άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραϊσκάκης είναι πολύ ανώτερος στο πρώτο μέρος και προηγείται δίκαια με 2-0. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλες φορές, όμως και ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει με το Ραμέζ που σημάδεψε το δοκάρι.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη πρώτου μέρους
41ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ψιάνος
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Καραϊσκάκη (2-0). Ο Στέργιος Ψιάνος πατάει περιοχή, εκμεταλλεύεται το λάθος αμυντικού που τον έφερε σε θέση τετ α τετ, και με ωραίο τελείωμα.
41ΓΚΟΛΨιάνος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ωραίο πάρσιμο της μπάλας στην περιοχή από το Χατζηστραβό, όμως το σουτ του είναι αδύναμο στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη, Μαζουλουξής αντί του τραυματία Σπίριακ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη, ο Τσούτσης εκμεταλλεύεται νέο λάθος της άμυνας, όμως φάτσα με τον Κατσιμήτρο σουτάρει πολύ άουτ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης βγάζει τετ α τετ το Ραμέζ, που σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
16ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚυβελίδης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραϊσκάκης ανοίγει το σκορ, μετά από την εκτέλεση του φάουλ του Ψιάνου, ο Κυβελίδης νικά τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά.
16ΓΚΟΛΚυβελίδης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Χατζηστραβού από πλάγια αριστερά, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τραγικό λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, βγάζει τον Τσούτση τετ α τετ, όμως εκείνος προτιμά να πασάρει στο Χατζηστραβό δεξιά, και χάνεται μεγάλη ευκαιρία.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Παραλίγο το 1-0 μετά από λάθος γύρισμα στον Κατσιμήτρο και κόντρα του Τσούτση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας, Πέιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ραμέζ, Ροβίθης, Μπαράτα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Σταύρος (Κοζάνης) Βοηθοί: Καμπερίδης Φώτης (Καβάλας) - Κηλικιώτης Δημήτρης (Ξάνθης),4ος: Δραγούσης Θανάσης (Κιλκίς) ,Παρατηρητής: Μποζατζίδης Πλάτωνας (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καραϊσκάκης(Γιώργος Πετράκης) : Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Βλάχος, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Τσούτσης

eeep eeep