Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
1 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 25 Νοέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τοπαλίδη, η μπάλα λίγο έξω από την εστία.
82Βγήκε Σαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σαμπανίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Σαμπανίδης αντί Πέρεθ
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Πολύζος
72Βγήκε Θωμάς Παπαδόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δημήτρουλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Δημήτρουλας αντί Παπαδόπουλου
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Έππα έξω από την περιοχή πολύ λίγο έξω από την εστία της Δόξας Δράμας.
67Βγήκε Σταύρος Πεταυράκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βιτλής (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Βιτλής αντί Πεταυράκη.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βέλικο Στάνιτς
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δούμτσιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω.
61Βγήκε Στέργιος Καψάλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ρουγκάλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Ρουγκάλας αντί Καψάλη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Έππας αντί Πιαστόπουλου, Δούμτσιος αντί Ορφανίδη
58Βγήκε Αλέξανδρος Πιαστόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Έππας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58Βγήκε Λάζαρος Ορφανίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
53ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 || Ο Κουσκουνάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρκόφσκι πήρε την μπάλα από τον Πέριτς και μπήκε στην περιοχή, έκανε καλό σουτ, αλλά υπήρξε αντίδραση από τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΔΟΚΑΡΙΝίκος Κουσκουνάς
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ || Ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε άουτ.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρκόφσκι έκανε ατομική προσπάθεια, έφτασε σε θέση βολής, αλλά εκεί δεν είχε την δύναμη που έπρεπε το σουτ του και έφυγε άουτ.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Καψάλης
35ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θωμάς Παπαδόπουλος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 || Ο Μένκα έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε γέμισμα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος με σουτ μείωσε για τους γηπεδούχους.
35ΓΚΟΛΘωμάς Παπαδόπουλος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρκόφσκι μέσα από την περιοχή της Δόξας Δράμας, η μπάλα σε κόρνερ από τον Μένκα και στην εκτέλεση του κόρνερ νέο σουτ του Πετρούση με την μπάλα να φεύγει άουτ.
30ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τάσος Κρητικός
30ΓΚΟΛΤάσος Κρητικός
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 || Ο Κρητικός πήρε την μπάλα από λάθος της άμυνας του Αιγινιακού αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, πλησίασε σε αυτή και με σουτ την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ριζογιάννης βρέθηκε μόνος με το τερματοφύλακα του Αιγινιακού, αλλά το σουτ που έκανε ήταν πολύ κακό και κατάφερε να το χάσει.
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ
19ΓΚΟΛΣαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 || Μετά την εκτέλεση του νέου κόρνερ έγιναν διάφορες διεκδικήσεις στην περιοχή και ο Πέρεθ πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα σε κόρνερ και στην εκτέλεση του ο Μακρής έκανε νέο σουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για τον Αιγινιακό, ο Λάσκαρης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε λίγο έξω από τα δοκάρια της Δόξας Δράμας.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΟλύζος άνοιξε στον Ορφανίδη, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πήγε να κρεμάσει τον Μένκα που έπιασε την μπάλα.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Κρουθ έξω από την περιοχή του Αιγινιακού, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καραγκιόζη.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Πιαστόπουλο, ο Μαρκόφσκι έκανε την κεφαλιά και ο Μένκα έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 200 φίλοι της Δόξας Δράμας ταξίδεψαν στο Αιγίνιο για να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κηλικιώτης (Ξάνθης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Ορφανίδης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Λάσκαρης, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Πιαστόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Κρητικός, Κουσκουνάς, Κρουθ, Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ, Μακρής.

eeep eeep