Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΡΗΣ εν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πλατέλλας
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βαλεριάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα είχε κατεύθυνση στο παραθυράκι, αλλά ο Μέλκας έδιωξε εντυπωσιακά.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Σόουζα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Πλατέλλα, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, νέο σουτ από τον Μπαργκάν και η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριστοτέλης Καραγιαννίδης
82Βγήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ορέστης Νικολόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Νικολόπουλος αντί Δημητριάδη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος έξοδος του Μέλκα, η μπάλα πάλι προς την εστία της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά οι αμυντικοί της ομάδας της Άρτας βρήκαν τον τρόπο να διώξουν.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ιντζόλου μέσα από την περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Kυριάκης αντί Μακρίδη
76Βγήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κυριάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα και προσπάθειες στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σόουζα σε θέση βολής μπροστά από τον Μέλκα, αλλά το σουτ ήταν πολύ κακό και έφυγε πολλά μέτρα άουτ
70Βγήκε Μάριος Χούσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Ψιάνος αντί Χούσου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα με σέντρα στην περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Μπαργκάν πήρε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Χούσος
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Μπεκατώρος
67Βγήκε Μάρκος Ντούνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κενάν Μπαργκάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΡΗ - Μπαργκάν αντί Ντούνη
63Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Bαλεριάνος έκοψε στην περιοχή στον Διαμαντόπουλο, αλλά ήταν πολύ πλάγια και η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΡΗ - Μιλούνοβιτς αντί Παυλίδη.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Μουμίν αντί Λώττα
56Βγήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χουσεΐν Μουμίν (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Λώττα με γέμισμα στην περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Μέλκας βγήκε και μάζεψε την μπάλα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημητριάδης πήρε την μπάλα στην περιοχή του Άρη μετά από λάθος αντίδραση της άμυνας του Άρη σε σέντρα, αλλά μόνος με την εστία έστειλε την μπάλα άουτ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Μακρίδη έξω από την περιοχή του Άρη, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και το δεύτερο σουτ του Κόλινς στα σώματα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επίθεση του Άρη με τον Πλατέλλα να βρίσκει τον Διαμαντόπουλο στην περιοχή, αλλά εκείνος κλεισμένος από δύο δεν κατάφερε να κάνει αξιόλογο σουτ και μπλόκαρε ο Μέλκας.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μακρίδης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του Άρη, επιχείρησε το σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Καντοιμίρη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός στην αναμέτρηση, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καραϊσκάκης να κλείνουν καλά τους διαδρόμους και να μην αφήνουν περιθώρια για φάσεις στους παίκτες του Άρη.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ εκτός περιοχής από τον Ντούνη, ο Μέλκας έδιωξε σε κόρνερ με δύσκολη επέμβαση.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕ Καραϊσκάκης πιέζει ψηλά τον Άρη, κερδίζει μάχες και προσπαθεί να μπει στην περιοχή.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Λουκίνα μετά από φάουλ του Μακρίδη, η μπάλα σε κόρνερ μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα του Άρη, Καντοιμίρη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕ Καραϊσκάκης, η μπάλα στην πλάτη του Λώττα που ήταν μπροστά από την εστία, αλλά πρόλαβε και διόρθωσε το λάθος του ο Μέλκας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τάκη Λουκανίδη που είχε αγωνιστεί και στον Άρη και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος, Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης, Μακρίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μανάσης (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος, Λώττας, Πλατέλλας

eeep eeep