Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πίτκας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Νατσιόπουλος αντί Μάρτινς
89Βγήκε Ροτζέριο Μάρτινς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση του ΑΟΤ στην περιοχή της Δόξας Δράμας ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Κρητικός αντί Κρουθ
77Βγήκε Αλεχάνδρο Κρουθ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3 Κόρνερ του Ράντι από δεξιά, ο Γκότοβος με κεφαλιά μείωσε για τον ΑΟΤ.
76ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΒαγγέλης Γκότοβος
76ΓΚΟΛΒαγγέλης Γκότοβος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Συμελίδης πήρε την μπάλα στην περιοχή της Δόξας Δράμας μετά από λάθος της άμυνας, αιφνιδιάστηκε και το σουτ του δεν ήταν καλό.
71Βγήκε Σαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Καψάλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Καψάλης αντί Πέρεθ
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Πεταυράκης
67Βγήκε Βασίλης Γκόλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Νιάρος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67Βγήκε Ενέα Γκατσολάρι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Νιάρος αντί Γκόλια και Μακρίδης αντί Γκατσολάρι.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακόμη μια εκτέλεση κόρνερ από τον Ριζογιάννη, η μπάλα πάλι στον Ανδρέου που δεν κατάφερε να βρει όπως ήθελε την μπάλα και με το γόνατο την έστειλε πάνω από την εστία των Τρικάλων.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ εκτός περιοχής από τον Ριζογιάννη, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία των Τρικάλων.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να κρατά την μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν βρήκε χώρο και φάσεις για να αντιδράσει εύκολα και να μπει πάλι στο παιχνίδι.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ενέα Γκατσολάρι
51ΓΚΟΛΑλεχάνδρο Κρουθ
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Πέρεθ βγήκε στην κόντρα αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά μετά την επέμβαση του Ταΐρη βρέθηκε ο Κρουθ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλεχάνδρο Κρουθ
46Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Φώτης Κέζος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κέζος αντί Σταματάκου
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Συριόπουλος
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μάρτινς από τα όρια της περιοχής, ο Ταΐρης μπλόκαρε την μπάλα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράντι μπήκε στην περιοχή της Δόξας Δράμας, έπεσε υπό την πίεση του Σιώπη, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση που να δικαιολογεί πέναλτι.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάρτινς έκανε σουτ έξω από την περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Ταΐρης.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάνδρο Κρουθ
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Πέρεθ πήρε την μπάλα αριστερά έξω από την περιοχή των Τρικάλων, έκανε το σουτ στην κίνηση και την έστειλε στα δίχτυα του Πίτκα που είχε βγει από την εστία του.
26ΓΚΟΛΣαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ
26ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σαλβαδόρ Πέρεθ Μαρτίνεθ
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ριζογιάννη, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που βρίσκουν χώρους και αρκετά ανοικτές άμυνες, αλλά χωρίς άλλες τελικές ενέργειες μετά τα δύο γκολ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Γκόλιας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά για τα Τρίκαλα, ο Ρούνεϊ Βάνκεβάι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην εστία για την ισοφάριση.
10ΓΚΟΛΡούνεϊ Βανκεβάι
10ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΡούνεϊ Βανκεβάι
06ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Ανδρέου
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ανδρέου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ταΐρη και άνοιξε το σκορ για την Δόξα Δράμας.
06ΓΚΟΛΒαγγέλης Ανδρέου
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κρουθ έξω από την περιοχή, ο Ταΐρης σε κόρνερ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ στην περιοχή των Τρικάλων, με τον Μάρτινς να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) Βοηθοί: Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Κρουθ, Μακρής, Πατράλης, Πέρεθ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκατσολάρι, Ράντι, Γιουκαρής, Βανκεβάι, Συμελίδης, Σταματάκος.

eeep eeep