«Αχαριστία και θρασύτητα»

Ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του FL News και αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του FL News σχετικά με την αποχώρηση του νομικού, Γιώργου Παναγόπουλου, όμως οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τον ίδιο δεν ήταν δυνατόν να διαψευστούν. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που τις επιβεβαίωσε ο ίδιος με επιστολή του. Την Παρασκευή (01/03) γνωστοποίησε ότι οι «ερυθρόλευκοι» διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του και τους κατηγόρησε για «αχαριστία και θρασύτητα».

Στη δήλωσή του ο Παναγόπουλος, μάλιστα, υποστήριξε ότι είχε συγχωρήσει την ΠΑΕ «ίσως βλακωδώς για τα... φάουλ που διέπραξε ο συστηματικά κρυπτόμενος ιδιοκτήτης με τον τότε συνεργάτη του κατά τις εκλογές στη Football League». Αναλυτικά:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ATHLOS- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, όσον αφορά την σχέση μου με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, δηλώνω τα εξής:

Όντως εδώ και δέκα ημέρες είχα υποβάλλει την παραίτησή μου στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ κ. ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ, δίνοντας συγχρόνως μια προθεσμία για την τήρηση των συμφωνηθεντων, προκειμένου να προβώ στην ανάκλησή της.

Όμως παρότι πέρασε άπρακτη η σχετική προθεσμία, μετά την διαρροή στον τύπο της παραίτησής μου και προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια παράτασης της συνεργασίας μας, αποδεχθηκα την προσωπική παράκληση του β' Αντιπροεδρου και Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ο οποίος και είχε εισηγηθεί την πρόσληψή μου ως νομικού συμβούλου της ΠΑΕ κι ανακάλεσα την παραίτησή μου προσωρινά μέχρι την Δευτέρα 25.2.2019 μετά την προσωπική του εγγύηση ότι θα πείσει τον πρόεδρο για να λυθεί το θέμα μου και να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Δυστυχώς όμως δεν έλαβα καμία απάντηση κι αναγκάστηκα όχι μόνο να επανυποβάλλω οριστικά κι αμετάκλητα την παραίτησή μου αλλά, και να αποστείλω εξωδικη δήλωση, ζητώντας την τήρηση των συμφωνηθέντων μέχρι και την Παρασκευή 1.3.2019.

Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη η ΠΑΕ αντί να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μου, επέλεξε να μου αποστείλει ένα ανάξιο λόγου και παντελώς στερούμενο ηθικής και νομικής βασιμότητας έγγραφο με το οποίο μου γνωστοποίησε επίσημα οτι αμφισβητεί την συμφωνία και διακόπτει την μεταξύ μας συνεργασία.

Πραγματικά θλίβομαι για το μέγεθος της αχαριστίας και της θρασύτητας που χαρακτηρίζει δυστυχώς την πλειοψηφία των παραγόντων του υποτιθέμενου Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου μας, απέναντι ακόμα και σε έναν άνθρωπο που όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της FOOTBALL LEAGUE γνωρίζουν τι προσέφερε στην ομάδα και ο οποίος άλλωστε όχι μόνο τους είχε προειδοποιήσει από την αρχή της συνεργασίας για την πιστή τήρηση των ηθικών, νομικών και οικονομικών όρων της συνεργασίας αλλά και τους είχε συγχωρήσει, ίσως βλακωδως, για τα... φάουλ που διέπραξε ο συστηματικά κρυπτόμενος ιδιοκτήτης με τον τότε συνεργάτη του κατά τις εκλογές της. FOOTBALL LEAGUE,

Ως επαγγελματίας δικηγόρος αθλητικού δικαίου, έχω κάθε δικαίωμα να αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από το νομικό έργο που προσέφερα σε μία ακόμα προβληματική ΠΑΕ. Συγκεκριμένα αρκεί να αναφέρω οτι σ'αυτούς τους εννέα περίπου μήνες που άντεξε η συνεργασία μας, ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ, μέσω των δικαστικων διαδικασιών που πρόλαβα να διεκπεραιώσω, αρκετός χρόνος και χρήμα για να αναβιώσει αγωνιστικά και οικονομικά η ομάδα, με αποτέλεσμα από το φάσμα της διάλυσης να βρεθεί πρωταγωνιστρια και εκ των φαβορί για άνοδο στην SUPER LEAGUE.

Ενδεικτικά αναφέρω οτι πέραν της κερδισμένης και στους 2 βαθμούς υπόθεσης της ένστασης της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ο πρόεδρος γλύτωσε από την Επιτροπή Δεοντολογίας πρόστιμο 30.000 ευρώ, από την υπόθεση κατά ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 70.000 ευρώ, απέφυγε πλήθος αφαιρετέων βαθμών από πάμπολλες υποθέσεις χρεών ενώπιον Ελληνικών και Διεθνών οργάνων, εισπραχθηκαν από την SUPER League περίπου 70.000 ευρώ από ξεχασμένο ΦΠΑ κι έχουν εξασφαλιστεί περίπου 500.000 από τα εξαφανισμένα και ουσιαστικά μονομερώς διαγραμμένα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων.

Αντί λοιπόν να αντιδικησω εκ νέου προσεχώς για λογαριασμό της ΠΑΕ με την Super League, η ΠΑΕ για άγνωστους λόγους της ιδιοκτησίας της επέλεξε να βρεθεί σύντομα αντίδικός μου στα πολιτικά δικαστήρια της Αθήνας, όπου θα εναγω μαζί με την ΠΑΕ και τα σύμφωνα με το νόμο αλληλεγγύως και εις ολόκληρον συνυπευθυνα φυσικά πρόσωπα. Μαθημενα τα βουνά στα χιόνια...

Εύχομαι στον φίλο Γιάννη Τατση, στους παίκτες και στον δημιουργό αυτής της ομάδας Βασίλη Αμανατίδη, να μην βρεθούν στην δική μου θέση ως εργαζόμενοι και φυσικά με όλη μου την καρδιά,

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE!
Γιώργος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x