«Προσπαθούμε να είμαστε χαρούμενοι»

Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Τάτση μετά το 3-0 του Πλατανιά σε βάρος του Αιγινιακού.

Ο Πλατανιάς νίκησε 3-0 τον Αιγινιακό στα Χανιά, αποτέλεσμα δίκαιο σύμφωνα με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννη Τάτση, ο οποίος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Ένα παιχνίδι νικηφόρο για εμάς. Δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Χωρίζοντας το ματς σε δύο ημίχρονα, στο πρώτο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Ο λόγος είναι ότι παίζαμε στο γήπεδό μας, θέλαμε τη νίκη και είχαμε το άγχος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η αντίπαλη ομάδα επέλεξε έναν τρόπο παιχνιδιού με όλους τους παίκτες κάτω από τη γραμμή του κέντρου, χωρίς να έχει κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, το πρώτο γκολ που προήλθε από στημένη μπάλα μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε καλό παιχνίδι, να φύγει το άγχος, να δημιουργήσουμε τελικές, ενώ ο αντίπαλος ανοίχτηκε. Βρεθήκαμε έτσι κι άλλες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία και σημειώσαμε κι άλλα τέρματα.

Σε αυτό το διάστημα βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Για μια ακόμη φορά κλείσαμε το παιχνίδι με παιδιά που προέρχονται από την Κ20, τα σπλάχνα της ομάδας. Είναι στόχος μεγάλος για αυτή την ομάδα. Προσπαθούμε από την αρχή να είμαστε όλοι χαρούμενοι, από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο κομμάτι της ομάδας. Μακροχρόνιος στόχος είναι να αποκτήσει κορμό η ομάδα και όσο περνά ο καιρός, βλέποντας και κάνοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».

Τους παίκτες της ομάδας εκπροσώπησε ο Δημήτρης Τσακμάκης, που είπε: «Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Γνωρίζαμε και από προηγούμενα παιχνίδια, ότι ο Αιγινιακός έχει βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες και αυτό θέλησε να κάνει και σε μας στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά στα πρώτα 45 λεπτά δεν μας ήθελε η μπάλα. Όμως στο δεύτερο μέρος, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και βέβαια είμαι χαρούμενος, ότι από δική μου προσπάθεια προήλθε το ένα γκολ. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x