«Η σέντρα στις ελληνικές καλένδες»

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά έκανε νέα τοποθέτηση όπου αναφέρει πως η έναρξη της Football League κολλάει στις ελληνικές καλένδες. 

Διάφορα ερωτήματα προς τον πρόεδρο της Football League θέτει ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης, ο οποίος δείχνει για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, όπως και στις δύο προηγούμενες ανακοινώσεις του. Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε πως ο υπουργός Αθλητισμού θέλει να δει τους μετόχους των ΠΑΕ και όχι τους απλούς εκπροσώπους στο συμβούλιο, οπότε ο ίδιος δεν χωρά σε αυτό το ραντεβού. 

Η δήλωση του τεχνικού διευθυντή του Πλατανιά, Βασίλη Αμανατίδη, όπως έγινε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ των Χανίων:  

«Στο τελευταίο ΔΣ της Football League, κατά πλειοψηφία οι ΠΑΕ, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διεξαγωγή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, χωρίς όμως να οριστεί η έναρξη του. Αυτό διότι ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης για τις ομάδες.

Η μοναδική πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή της ΕΡΤ, η οποία είναι της τάξεως του 1,8 εκατ. ευρώ και αφορά 900.000 ευρώ μετρητά και άλλα τόσα παραχώρηση τηλεοπτικού χρόνου για τις ΠΑΕ. Πρόταση που αναρτήθηκε και στη diavgeia.gov.gr και δεν αποτελεί κρατικό μυστικό.

Παράλληλα, όπως μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο της Λίγκας κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο στους εκπροσώπους των ΠΑΕ, θα γίνει προσπάθεια από τον Υφυπουργού Αθλητισμού, κ.Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να βρεθεί και χορηγός για το πρωτάθλημα, προκειμένου αυτό να ξεκινήσει, έστω με καθυστέρηση το τελευταίο 10ημερο του Οκτωβρίου.  

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής που αποτελείται από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας, ΑΟΤ, Ηρακλής και ΑΟΧ/Κισσαμικός προκριμένου να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να συζητήσουν τα δύο αυτά θέματα.  

Από την Τρίτη το βράδυ δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ανέφεραν ότι η συνάντηση του κ.Βασιλειάδη με την Λίγκα και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, θα πραγματοποιούταν σήμερα (10/10), κάτι το οποίο ανέφερε δημόσια ο ίδιος ο υφυπουργός, ο οποίος επικαλέστηκε μάλιστα για την καθυστέρηση του ραντεβού, φόρτο εργασίας.  

Με βάση όλα τα παραπάνω η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, μέσω του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, επικοινώνησε αργά την Τρίτη με τον κ.Λεουτσάκο προκειμένου να πληροφορηθεί τι ακριβώς ισχύει.  Ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον κ.Βασιλειάδη.  

Σε νεώτερη επικοινωνία σήμερα (10/10) επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο οριστικοποιημένο ραντεβού, ενώ μετέφερε και την επιθυμία του κ.Βασιλειάδη να δει μόνο ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και όχι την 5μελης επιτροπή, όπως αυτή είχε οριστεί.  Πρέπει να υπενθυμίσουμε εδώ ότι στη συνάντηση αυτή, όποτε τελικά πραγματοποιηθεί, ο πρόεδρος της Λίγκας, κ.Λεουτσάκος, δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να παραβρεθεί μόνος του, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται και εκπρόσωποι των ΠΑΕ.

Καλούμε τον πρόεδρο της Football League να τοποθετηθεί άμεσα και δημόσια για το τι τελικά ισχύει, πότε αναμένεται να γίνει το ραντεβού με τον κ.Βασιλειάδη και το ποιοι θα παραστούν σε αυτό. Θέλουμε, τέλος, να του υπενθυμίσουμε ότι πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα είναι οι ομάδες και πως τις αποφάσεις που λαμβάνονται συνολικά από τις ΠΑΕ, οφείλει να τις τηρεί μέχρι κεραίας. Ως εκ τούτου μέχρι αυτή τη στιγμή η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, έχει παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες.  

ΥΓ. Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουγήθηκε με τον πρώην τεχνικό μας, κ.Κάμπος, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχουν ορισμένοι -τόσο στο Πάρκο Γουδή, όσο και στη Θεμιστοκλέους- που αμφισβητούν τα όσα αναφέρουμε για το πτυχίο του. Ο φάκελος με όλα τα στοιχεία και φυσικά το δίπλωμα που καταθέσαμε στην Ομοσπονδία, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, κ. Βασίλη Αμανατίδη και του δικηγόρου της ΠΑΕ, κ.Γ. Παναγόπουλου, είναι στη διάθεση τους».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x