Τι ισχύει με τις κίτρινες

Η Super League 2 δεν προέβλεψε στην προκήρυξή της τη μη μεταφορά κίτρινων καρτών σε play off, play out.

Με μία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τα play off και play out της Super League θα διεξαχθούν αυτά της Super League 2 από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τις 19 Μαΐου. Η μεγάλη κατηγορία είχε προβλέψει στην προκήρυξή της ότι «Στα play off και play out του πρωταθλήματος δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, αλλά μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί από συμπλήρωση κίτρινων καρτών».

Τι αναφέρει σχετικά η προκήρυξη της Super League 2; Το άρθρο 8 παρ.10 προβλέπει...

aprokar

Αυτό σημαίνει ότι στη Super League 2 οι κίτρινες κάρτες συνεχίζουν να ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινών και τις δύο (2) τελευταίες αγωνιστικές ημέρες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα επιτρέπεται η υποβολή δήλωσης αμέσως μετά τη λήξη αυτών των αγωνιστικών ημερών.

Επίσης οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης (play-off / playout) που τυχόν ακολουθούν την κανονική αγωνιστική περίοδο. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αγώνων κατάταξης οι οικείες ποινές εκτίονται υποχρεωτικά κατά τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.

Last modified onΣάββατο, 17 Απρίλιος 2021 10:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.