Logo
Print this page

Αναβολή λόγω... συνθηκών

Έξι ΠΑΕ εξασφάλισαν αναβολή συζήτησης στις διώξεις για απλήρωτα έξοδα διαιτησίας μηνός Μαρτίου.

Τα έξοδα διαιτησίας για τον μήνα Φεβρουάριο πληρώθηκαν από όλες τις ΠΑΕ της Super League 2, όμως οι νέες διώξεις αφορούν στον τρέχοντα μήνα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (26/03) βρέθηκαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή οι Απόλλων Λάρισας, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης Άρτας, ΟΦΙ και Παναχαϊκή.

Τις έξι ΠΑΕ εκπροσώπησε η νομικός, Δόξα Τσαγκαράκη, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ζήτησε μακρινή αναβολή λόγω των συνθηκών που επικρατούν και των περιορισμένων εσόδων. Όπως είπε, αναμένεται ακόμα η εκκαθάριση της ΕΠΟ από τα παράβολα συμμετοχής Κυπέλλου, ενώ σε δύο εβδομάδες θα εκταμιευτεί η δεύτερη δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και οι υποθέσεις μεταφέρθηκαν για τις 9 Απριλίου.

Αναβολή δόθηκε σε δύο ακόμα υποθέσεις. Πρόκειται για τη σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων μετά το τέλος του αγώνα Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή και την απολογία του Λάμπρου Μπαλόκα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Ξάνθη - Λεβαδειακός. Αμφότερες θα εκδικαστούν στις 2 Απριλίου.

Last modified onΣάββατο, 27 Μάρτιος 2021 11:35
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr