«Τελευταία αναβολή»

Το ρεπορτάζ του FL News από τον αθλητικό δικαστή και τις διώξεις για απλήρωτα διαιτητικά έξοδα.

Γεμάτο με διώξεις για απλήρωτα διαιτητικά έξοδα ήταν το πινάκιο του αθλητικού δικαστή την Παρασκευή (12/03) στη Super League 2. Οι υποθέσεις που αφορούσαν στα έξοδα διαιτησίας μηνός Ιανουαρίου είχαν ήδη αναβληθεί τρεις φορές, ενώ αυτές για τον Φεβρουάριο δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι Απόλλων Λάρισας, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης και Παναχαϊκή εξόφλησαν τις οφειλές για τον Ιανουάριο. Οι διώξεις για τον Φεβρουάριο αφορούσαν στις ΠΑΕ Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, ΟΦΙ Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, Καραϊσκάκης και Απόλλων Λάρισας. Ποιες δεν έχουν πληρώσει; Οι δύο τελευταίες.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο ομάδων υποστήριξαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή ότι η δόση από την ΕΡΤ θα καταβληθεί την προσεχή εβδομάδα και στάθηκαν σε αίτημα που έχει μείνει... αναπάντητο από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, έχουν ζητήσει από την 1η Μαρτίου να συμψηφιστεί το παράβολο για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος με τις οφειλές, όμως η ομοσπονδία δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή της.

Τελικά, ο αθλητικός δικαστής χορήγησε αναβολή - την τελευταία όπως είπε - για τις 26 Μαρτίου. Εκτιμάται ότι ως τότε θα έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep