«Λύση στη FL ΤΩΡΑ»

Έγγραφο της διοργανώτριας στην Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας και πανό στα ματς για άμεση λύση στη Football League.

Εντείνονται οι προσπάθειες για άμεση έναρξη των ομαδικών προπονήσεων στη Football League. Η Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας κατά του Covid 19 συνεδριάζει την Πέμπτη (21/01) με θέμα μεταξύ άλλων το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων και η SL2 / FL με νέο έγγραφό της αιτείται να συμπεριληφθεί στα θέματα ημερήσιας διάταξης και το άνοιγμα των ομαδικών προπονήσεων στην 3η επαγγελματική κατηγορία.

Μεταξύ άλλων η διοργανώτρια τονίζει ότι η Football League είναι η μόνη επαγγελματική κατηγορία που δεν προπονείται εδώ και 3 μήνες, αφήνοντας ανενεργούς περίπου 1.000 αθλητές, ότι οι ΠΑΕ οδηγούνται σε οικονομική εξαθλίωση, αφού δεν θα έχουν έσοδα από τηλεοπτικό και Στοίχημα και ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο έχει υπογραφεί εναρμοσμένο πλήρως με αυτό των SL1, SL2. Φυσικά, υπογραμμίζεται ότι η Επιτροπή έδειξε εμπιστοσύνη στη Super League 2 και έως τώρα δεν έχουν προκύψει ζητήματα με την εφαρμογή των μέτρων.

Εκτός αυτού, όμως οι ομάδες της Super League 2 θα στείλουν στα ματς της Τετάρτης (20/01) μήνυμα μέσω πανό έπειτα από κοινή πρωτοβουλία διοργανώτριας - ΠΣΑΠ. Οι αρχηγοί των ομάδων θα κρατούν πανό πριν τη σέντρα με μήνυμα «Δώστε λύση στη Football League ΤΩΡΑ», έτσι ώστε να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση.

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep