«Μας προβληματίζει η Δόξα Δράμας»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος για τις αναβολές αγώνων και την έναρξη της Super League 2.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» και αναφέρθηκε στο αβέβαιο μέλλον της Δόξας Δράμας. Εκτίμησε, πάντως, ότι το φετινό θα είναι «από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια».

Αρχικά δήλωσε:

«Ευτυχώς μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα ξεκινάμε. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει και η Football League. Ξεκινάει το πρωτάθλημα σε εσάς, απλά έχουμε μια ομάδα που έχει κάνει προσφυγή και πρέπει να αναμένουμε τι θα γίνει μ' αυτό. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες».

Κατά πόσο προβληματίζεται με το αβέβαιο μέλλον της Δόξας Δράμας:

«Σαφώς και μας προβληματίζει. Είναι απόρροια της πανδημίας και του καλοκαιριού που δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα και να τελειώσουν και τα προβλήματα. Γι' αυτό και φτάσαμε μέχρι εδώ».

Για την πιθανότητα ματαίωσης των πλέι οφ, πλέι άουτ:

«Φέτος πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε πιο οργανωμένοι. Για να μην έχουμε τα θέματα περσινά και ν' αποφασίσουμε σε περίπτωση που έρθει κάποιο τρίτο κύμα πανδημίας ή οτιδήποτε σε περίπτωση που έρθει τρίτο κύμα πανδημίας να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Είναι σημαντική εξέλιξη αυτή. Έχουμε στείλει στις ομάδες και το καλαντάρι των μπαράζ και οτιδήποτε είναι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να γνωρίζουν όλοι πώς τελειώνει».

Για τις προσδοκίες του στη Super League 2:

«Είναι σημαντικό ότι το κρατικό κανάλι μας συμπαραστέκεται και ευχαριστούμε γι' αυτό. Θεωρώ ότι η ΕΡΤ3 φέτος θα δείξει από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Με πάρα πολύ καλές ομάδες και οργανωμένες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο».

Και πρόσθεσε:

«Να πούμε και μια ευχή. Να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League. Και εκεί υπάρχουν αξιόλογες ομάδες και θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Να μπουν κι αυτά σε διαδικασία να παίξουν ποδόσφαιρο».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.