Πρόβλεψη για πρόωρο φινάλε!

Το ΔΣ της Super League 2 αποφάσισε, αν προκύψουν ακραίες καταστάσεις Covid-19, να μη διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ.

Πιεσμένο θα είναι το πρόγραμμα της Super League 2. Μάλιστα, οποιοδήποτε ματς έως και τη 16η αγωνιστική αναβληθεί λόγω κορονοϊού, τότε θα ορίζεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη. Τι μέλλει γενέσθαι εάν μετά το πέρας της 17ης (28/03) οι εναπομείνασες αγωνιστές δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ ως τις 19 Μαΐου; Τότε αυτά δεν θα διεξάγονται και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με την 22η αγωνιστική!

Με την απόφαση αυτή η Super League 2 θέλει να «κλειδώσει» ότι το 1+1 εισιτήριο προβιβασμού, γι' αυτό και η παραπάνω αλλαγή προστέθηκε στην προκήρυξη, η οποία εστάλη προς έγκριση στην ΕΠΟ. Όπως τόνιζαν στη Θεμιστοκλέους, είναι η πρώτη φορά που οι ΠΑΕ θα λάβουν πριν την έναρξη το πρόγραμμα με όλες τις ημερομηνίες, τόσο της κανονικής σεζόν, όσο και των πλέι οφ, πλέι οφ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:

Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:

Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του».

Last modified onΤρίτη, 12 Ιανουάριος 2021 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep