«Όποιος δεν υπογράψει το πρωτόκολλο, μένει εκτός»

Για το μέλλον των μικρότερων ποδοσφαιρικών κατηγοριών μίλησε ο πρόεδρος των SL2 και FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος. 

Συνέντευξη στο sportstonoto.gr παραχώρησε ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας για το τι μέλλει γενέσθαι στις μικρότερες κατηγορίες και ιδίως σε αυτή που βρίσκεται ακόμη στον... άερα. Αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Football League που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (11/01) και το τι πρόκεται να αποφασιστεί σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ξεκαθαρίζοντας πως όποια ομάδα δεν υπογράψει τους όρους, μένει εκτός πρωταθλήματος. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

Για το αν θεωρεί πως θα συμφωνήσουν και θα υπογράψουν όλες οι ομάδες της FL το πρωτόκολλο:

«Δεν νομίζω να υπάρξει ΠΑΕ της Football League που μπορεί να πει πως αδυνατεί να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν ξέρω εγώ τουλάχιστον ότι υπάρχει κάποια ομάδα μας που δηλώνει ότι αδυνατεί να συμμετάσχει σε αυτό. Προσωπική άποψη του Άρη Παλτόγλου προφανώς αυτή. Αν τελικά συμβεί, τότε δυστυχώς αυτή η ομάδα θα μείνει εκτός της αναμενόμενης έναρξης και της FL. Πρέπει όμως να υπάρξει και η αλληλεγγύη από την Λίγκα μας και εμείς όσο μπορούμε θα στηρίξουμε και τις 20 ομάδες μας. 20 είμαστε, 20 θα παραμείνουμε πιστεύω μέχρι το τέλος…».

Για την απόρριψη συνεργασίας από την ΕΡΤ:

«H ΕΡΤ φέτος δεν ήθελε τη Football League στα τηλεοπτικά της ποδοσφαιρικά συμβόλαια παρά την μεγάλη τηλεθέαση που είχαν πέρυσι οι αγώνες της κατηγορίας από την ΕΡΤ3. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι μας είπε η διοίκησή της στις επαφές που κάναμε στην αρχή. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε πιο πολλά λεφτά από πέρυσι για την FL, ενώ προσπαθούμε τώρα οι ΠΑΕ – μόνο της Football League όμως, όχι της SL2, που δεν δείχνει παιχνίδι τους η ΕΡΤ, να μπορούν εκείνη την αγωνιστική να το δείχνουν τηλεοπτικά, ή με live streaming όπου αυτές επιθυμούν, για να αυξήσουν τα έσοδά τους».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep