«Φοβερά πρωταθλήματα»

Συμβούλιο στη Super League 2 προανήγγειλε για την Τρίτη (12/01) ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Κοινωνικά μηνύματα για την πανδημία είναι διατεθειμένη να στείλει η διοργανώτρια αρχή μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων. Όπως δήλωσε στον Focus Fm ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, η ΕΡΤ3 «θα δείξει φοβερά πρωταθλήματα», ενώ επεσήμανε ότι θα ζητηθεί παράταση για το φινάλε της Football League.

Αρχικά δήλωσε:

«Παρουσιαστήκαμε στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά, τον πρόεδρο της SL1 Λεωνίδα Μπουτσικάρη και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή. Εξηγήσαμε ότι έχουμε κάνει 1.300 τεστ και όλα ήταν αρνητικά. Τους είπαμε ότι απέδειξαν οι πρόεδροι, οι ποδοσφαιριστές και η διοργανώτρια ότι όλοι κινήθηκαν με υπευθυνότητα και ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί οριακά βγαίνουν οι ημερομηνίες λόγω Euro. Ίδια τοποθέτηση έκανε και ο κύριος Γραμμένος και ο κύριος Μπουτσικάρης. Λίγο αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 16 του μηνός».

Οι ομάδες είναι έτοιμες;

«Βεβαίως, γιατί προετοιμάζονται πέντε μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προπονητές και τους παράγοντες και τους παίκτες που έδειξαν υπευθυνότητα που θα τηρήσουν και στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους κ.κ. Αυγενάκη, Μαυρωτά, Γεραπετρίτη, Γραμμένο, Μπουτσικάρη, Μπαντή, Πρεζεράκο και πάνω απ' όλα τους επιδημιολόγους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν να μας δώσουν το «οκ» να ξεκινήσουμε.

Την Τρίτη θα κάνουμε ένα συμβούλιο να ενημερώσουμε για τα διαδικαστικά και με την ΕΡΤ. Εξηγήσαμε και στους επιδημιολόγους ότι επειδή τα παιχνίδια θα καλύπτονται από κρατικό κανάλι από Παρασκευή ως Δευτέρα, θα μπορέσουμε να μεταδώσουμε όποιο κοινωνικό μήνυμα θέλουν και οποιαδήποτε στιγμή στο θέμα της πανδημίας».

Για τη Football League:

«Έχουμε ζητήσει να γίνει η έναρξη των προπονήσεων όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα πρέπει κι αυτές οι 20 ομάδες να μπουν άμεσα για να ορίσουμε ημερομηνία. Περιμένουμε απάντηση.

Η Football League δεν έχει διεθνείς να έχουν σχέση με το Euro, ώστε να τελειώσει τον Μάιο. Θα ζητήσουμε μια παράταση για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να δούμε τον τρόπο διεξαγωγής. Εκεί δεν έχουμε μπαράζ, ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου».

Για τον αγώνα που έγινε:

«Να νικήσουμε πρώτα την πανδημία, να εμπεδώσουμε στους εαυτούς μας την υπευθυνότητα, ότι πρέπει να είμαστε εντάξει. Δώσαμε μεγάλο αγώνα με οικονομικό κόστος των προέδρων που δεν έχουν πάρει ευρώ. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια, όπως και στους παίκτες με την υπομονή που έχουν δείξει και την καλή συμπεριφορά».

Και συμπλήρωσε:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Πιστέυω ότι και στις δύο κατηγορίες η ΕΡΤ3 θα δείξει φοβερά πρωταθλήματα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep