«Δεν πιστεύω ν' αλλάξει κάτι»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος για το «πράσινο φως» που πήρε η Super League 2 και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος και αναφέρθηκε στην έναρξη της Super League 2. Ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και απάντησε: «Το τυπικό μένει. Την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι».

Αρχικά είπε:

«Ευτυχώς θα αρχίσει να κυλά η μπάλα και σε μας, να πάρει σειρά και η Football League. Ν' αρχίσει ο κόσμος να βλέπει ποδόσφαιρο. Πήραμε το «οκ» από τους επιδημιολόγους. Να ευχαριστήσουμε την Πολιτεία, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ποδοσφαιρικούς φορείς που μας βοήθησαν.

Έχουμε κάνει 1.300 μοριακά τεστ, δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Όλα αυτά τα εκθέσαμε στην Επιτροπή. Τους είπαμε ότι το πρωτάθλημα πρέπει να λήξει πιο νωρίς λόγω του Euro. Κατανόησαν ότι ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει ποδόσφαιρο σπίτι του και θα μπορούμε να περάσουμε και όποια μηνύματα θέλουν. Έγινε πάρα πολύ καλή παρουσίαση».

Για την τροποποίηση της προκήρυξης:

«Θα γίνουν 27 παιχνίδια με μονά πλέι οφ και πλέι άουτ. Στις 19 Μαΐου θα τελειώσουν τα πλέι οφ και ως τις 31 Μαΐου θα έχουμε παίξει και το δεύτερο μπαράζ».

Για τη Football League:

«Θα πάρει σειρά και αυτή, γιατί είναι επαγγελματική και οι ομάδες μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έχουμε καταθέσει αίτημα για ομαδικές προπονήσεις και περιμένουμε να μας πουν οι επιδημιολόγοι».

Αν θα επηρεαστούν ομάδες από την απραξία:

«Σαφώς η κάθε ομάδα θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση ανάλογα με το ρόστερ της. Σαφώς και θα είναι επηρεασμένες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν να παίξουν τόσους μήνες μπάλα».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep