SL2: Πρωτάθλημα 27 αγώνων

Μονά πλέι οφ, πλέι άουτ στη Super League 2. Δεν περνά η πρόταση για άνοδο τριών ομάδων.

Μονόδρομος ήταν για τη Super League 2 η τροποποίηση της προκήρυξης και αυτή αναμένεται να ψηφιστεί στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (04/01). Το ΔΣ που έγινε την Τετάρτη (30/12) κατέληξε στην απόφαση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα - όταν με το καλό πάρει έγκριση - με μονά πλέι οφ και πλέι άουτ, δηλαδή στο σύνολο 27 αγώνων, αφού η αγωνιστική περίοδος θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου λόγω Euro.

Η Δόξα Δράμας κατέθεσε πρόταση για τη διαδικασία των πλέι οφ και πλέι άουτ, το ίδιο και η λίγκα. Όλες θα σταλούν στις ΠΑΕ έτσι ώστε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (04/01) να αποφασιστεί το format. Δεν είναι, άλλωστε, σίγουρο ότι θα ακολουθηθεί ο τρόπος των περσινών πλέι άουτ της Super League 1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ομάδες πρότειναν να τροποποιηθεί και ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων επανέλαβε την πρόθεση για άνοδο τριών ΠΑΕ (δύο πρώτοι απευθείας και ο 3ος μέσω μπαράζ), αλλά ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας Αντώνης Βουγίδης κατέστησε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Έτσι, η πρόταση αυτή δεν δείχνει να έχει τύχη. 

Σε ό,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος, οι Λοιμωξιολόγοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Εκτιμούν, πάντως, στη διοργανώτρια αρχή ότι η Super League 2 θα εκκινήσει στις 9 Ιανουαρίου και δεν θα υποχρεωθεί να πάει ακόμα πιο πίσω. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο εννοείται ότι θα υπογραφεί όταν σταλεί στην ΕΡΤ το τελικό καλαντάρι. 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00».

Last modified onΤετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep