«Κοιμάται όρθιος ο ΠΣΑΠ»

Η αντίδραση της Football League μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης είχαν την Πέμπτη (24/12) οι ομάδες των δύο ομίλων της Football League. Αποφάσεις δεν ήταν δυνατό να παρθούν, αφού δεν επρόκειτο για ΔΣ. Οι 20 ΠΑΕ των δύο ομίλων ενημερώθηκαν σχετικά με τα έσοδα που προβλέπονται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την ενίσχυση που επίκειται από το Στοίχημα, ενώ θα σταλεί σε όλες το υγειονομικό πρωτόκολλο, προκειμένου τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να κατατεθεί αίτημα για έναρξη ομαδικών προπονήσεων.

Όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ συμφώνησαν να περιμένουν πώς θα εξελιχθεί η πανδημία και αν υπάρξει μείωση κρουσμάτων να κατατεθεί αίτημα και από τον Ιανουάριο να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις. Το βράδυ, ωστόσο, προέκυψε η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ μέσω της οποίας το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών επιτέθηκε στη διοργανώτρια για μη λήψη αποφάσεων.

«Κοιμάται όρθιος ο ΠΣΑΠ», σχολίαζαν στη Football League, αντιδρώντας στην τοποθέτησή του. Όπως τόνιζαν, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων είχε πει ορθά κοφτά «όχι» στον Γιώργο Μπαντή όταν ζήτησε δράση και στη FL, αφού όλη η βόρεια Ελλάδα είναι στο κόκκινο επιδημιολογικά. «Μπορούσαμε να καταθέσουμε αίτημα την Πέμπτη (24/12) και να το δεχτεί η επιτροπή;», ήταν το ερώτημα που εξέφραζαν.

Εκτός αυτού τόνιζαν «από τη στιγμή που έχει λυθεί το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου και αναμένεται η ενίσχυση από το Στοίχημα, ποιος δεν θέλει να ξεκινήσει;» και υπογράμμιζαν ότι ομόφωνα και οι 20 ομάδες συμφώνησαν να εξετάσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναλόγως της εξέλιξης της πανδημίας να κατατεθεί αίτημα επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις. Εξάλλου, οι περισσότερες περιοχές στη βόρεια Ελλάδα είναι σε λοκ ντάουν.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2020 10:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep