Τηλεδιάσκεψη με ΕΠΟ, SL1

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητά άμεσα συνάντηση από την Πολιτεία για να πετύχει την έναρξη των Super League 2, Football League.

Τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΟ και τη Super League 1 θα έχει άμεσα η Super League 2 όπως ανακοινώθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή την Τρίτη (17/11). Οι διοργανώτριες θα κληθούν να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής, προκειμένου να αυξηθεί η πίεση για έναρξη των δύο μικρών κατηγοριών. Παράλληλα θα ζητηθεί συνάντηση και με την Πολιτεία, ενώ επιτροπή θα εξετάσει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος και πώς αυτό θα διαμορφωθεί λόγω της καθυστερημένης έναρξής τους.

Η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού. Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του».

Η Ε.Ε. αποφάσισε:

- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21».

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep