«Υποδείξτε μας τους τρόπους»

Η Super League 1 εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τη Super League 2 και περιμένει προτάσεις περαιτέρω συμβολής.

Το δίκαιο αίτημα της Super League 2 για έναρξη των δύο μικρών επαγγελματικών πρωταθλημάτων στηρίζει η μεγάλη κατηγορία. Σε επιστολή της, μάλιστα, τονίζει ότι αναμένει να της υποδείξει η διοργανώτρια αρχή «τους τρόπους που επιθυμείτε να συμβάλουμε περαιτέρω στην προσπάθειά σας».

Αναλυτικά:

«Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή η Super League 1 στέκεται αρωγός στην απολύτως δίκαιη προσπάθεια της Super League 2 και της Football League για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων σας.

Η τήρηση των ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την Super League 1, η συνεργασία με το ίδιο επιστημονικό προσωπικό αλλά και η εν γένει στενότατη μεταξύ μας συνεργασία εγγυώνται την τέλεση των Πρωταθλημάτων σας υπό το ίδιο καθεστώς ασφάλειας με αυτό της Super League 1.

Είναι δεδομένο ότι η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι κομβική για τις ΠΑΕ αλλά και το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων σας. Η δε ομαλή διεξαγωγή του επηρεάζει και την Super League 1, όχι μόνο διότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να είναι ενιαίο αλλά και διότι οι κατηγορίες μας συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών.

Η στήριξή μας στο δίκαιο αίτημά σας είναι δεδομένη και αναμένουμε να μας υποδείξετε τους τρόπους που επιθυμείτε να συμβάλουμε περαιτέρω στην προσπάθειά σας.

Με εκτίμηση,
Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Πρόεδρος
Super League Ελλάδα».

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2020 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep