Ακύρωσε το ΔΣ!

Ακύρωσε το ΔΣ! Με τα πρώτα... χιόνια είναι πιθανό να συνδυαστεί η πρεμιέρα της Super League 2

Στα... κάγκελα οι ομάδες της Super League 2, αφού έως και την Τρίτη (10/11) δεν είχαν παραμικρή ενημέρωση για το «ΟΚ» του υπουργείου.

Τα τελευταία 24ωρα οι παράγοντες των ομάδων της Super League 2 λάμβαναν τα ίδια μηνύματα από τη διοργανώτρια αρχή. Ποια ήταν αυτά; Ότι απομένει το «ΟΚ» του υπουργείου για να μπουν στο γήπεδο. Το FL News, βέβαια, είχε τονίσει σε ρεπορτάζ της Δευτέρας (09/11) ότι και την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια ενημέρωση είχε δοθεί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί στο ελάχιστο...

Ποια ήταν η εξέλιξη της Τρίτης (10/11); Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ΔΣ... προφορικά! Ο λόγος; Ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς σχετικά την επιστροφή της Super League 2 στη δράση μετά από εννέα μήνες! Όπως γίνεται κατανοητό τη σέντρα την ξεχνάμε, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λοιμωξιολόγοι δεν ανάβουν το «πράσινο φως». Μάταια, ωστόσο, τα μέλη της Ένωσης περιμένουν επίσημη ενημέρωση και έχουν φτάσει σε σημειο να μαθαίνουν τα μαντάτα από τα ΜΜΕ!

Εννοείται ότι ο λόγος ακύρωσης του ΔΣ δεν έχει να κάνει με τα πιστοποιητικά συμμετοχής. Η διοργανώτρια, άλλωστε, όταν προγραμμάτιζε συμβούλιο για την Τρίτη (10/11) ήξερε ότι μία ημέρα μετά θα ακολουθούσε η συνεδρίαση της ΕΕΑ. Πιθανόν να προαναγγελθεί νέο για την Τετάρτη (11/11) ή την Πέμπτη (12/11), εάν μέχρι τότε έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το μέλλον της κατηγορίας. Δεδομένα, λοιπόν, δράση δεν θα υπάρξει ούτε στα μέσα Νοεμβρίου.

Last modified onΤρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep