Η Ελευθεροτυπία δεν φιμώνεται κ. Λεουτσάκο

Με τηλεφωνικές απειλές του τύπου "σε όποια ομάδα μπορώ να σας κάνω ζημιά θα το κάνω", αποφάσισε να δώσει το στίγμα του ο πρόεδρος της SL2 και της FL, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενοχλημένος, όπως δήλωσε στο τηλεφωνικό του παραλήρημα για την "αντιπολίτευση", που θεωρεί πως του ασκεί το flnews.gr. 

Αφορμή στάθηκε η κατακριτέα, κατά την άποψη του κ. Λεουτσάκου ενέργεια μας να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, προσθέτοντας το δημοσιογραφικό μας σχόλιο για την  απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις 2 μικρές επαγγελματικές κατηγορίες. Εκεί όπου ο ΠΣΑΠ με τον εύγλωτο τίτλο "Είστε ανίκανοι" ανέδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών που δεν γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι. Το πρόβλημα που επίσης αναδεικνύουν ομάδες με καθημερινές τους αναρτήσεις οι οποίες έχουν φτάσει 21 Οκτωβρίου και δεν γνωρίζουν ακόμη για το πότε θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται.

Το flnews.gr δεν διεκδίκησε ποτέ το ρόλο του "γλείφτη" της εκάστοτε διοίκησης της SL2 και της FL, και η προσωπική άποψη κ. Λεουτσάκου, είναι ένα προνόμιο της Δημοκρατίας και της Ελευθεροτυπίας που με κόπο έχουν κατακτηθεί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν. Τις υποδείξεις για το πως πρέπει να γράφουμε ένα άρθρο, ή το πως να αντιμετωπίζουμε τις περιπτώσεις των στενών συνεργατών σας, δεν μας αφορούν και δεν είναι του επιπέδου μας να ασχοληθούμε.  Δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές που μας διακρίνουν, για να γίνουμε υποχρεωτικοί χειροκρότητες σας. Όπως επίσης δεν μας αγγίζουν και οι απειλές σας πως  θα "μας πειράξετε" στις λοιπές επαγγελματικές ενασχολήσεις ενός εκ των βασικών χρηματοδοτών μας. 

Σε ότι αφορά λοιπά στοιχεία περί τηλεοπτικών συμβολαίων, αποκλεισμού αθλητικών εταιρειών από τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του συνεταιρισμού σύντομα θα υπάρξουν δημοσιεύματα με αδιάσειστα δημοσιογραφικά στοιχεία. 

Last modified onΤετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep