Σέντρα καλό... Νοέμβριο

Η έναρξη της Super League 2 μετατέθηκε για την 1η Νοεμβρίου. 7 Νοεμβρίου η σέντρα στη Football League.

Το θολό τοπίο σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα οδήγησε στην... παραδοσιακή αναβολή της πρεμιέρας στη Super League 2. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του FL News έπειτα από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης της Τετάρτης (14/10).

Συγκεκριμένα, τα μέλη της φέρεται να αποφάσισαν να μετατεθεί η σέντρα για την 1η Νοεμβρίου, αφού το προεδρείο διαβεβαίωσε για εξελίξεις στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Όπως τους μεταφέρθηκε, έως την Τρίτη (20/10) θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με την πρόταση της ΕΡΤ, οπότε δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν αγώνες στις 24-25/10, αφού έπρεπε οι ομάδες να κλείσουν εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Σε ό,τι αφορά στη Football League, θα πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο (ζητά υποβιβασμό των Καλαμάτας, Ασπροπύργου, Τρίγλιας, Ιάλυσου και να μην προβιβαστεί η Σαντορίνη) για να καταρτιστούν οι δύο όμιλοι και να γίνει η κλήρωση. Η έναρξη προγραμματίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι απορρίφθηκε ομόφωνα, ως εκτός ημερησίας, το αίτημα των Νίκης Βόλου, Καβάλας για συζήτηση πρότασης σχετικά με αλλαγή του φετινού αριθμού εισιτηρίων ανόδου... Οι δύο ομάδες ήθελαν να προβιβαστούν τώρα (!) στη Super League 2 και την επόμενη χρονιά να μην ανέβουν 4, αλλά 2 στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αίτημα εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή.

Αποφασίστηκε, επίσης, ομόφωνα να σταλεί αίτημα στην Εκτελεστική Επιτροπή, προκειμένου να μην ισχύσουν φέτος τα υπόλοιπα ποινών από κάρτες της περσινής χρονιάς που διεκόπη. Τέλος, η νέα μπάλα του πρωταθλήματος θα είναι η Nike Magia Elite.

Η λίγκα ανακοίνωσε:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

- Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

- Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

- Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

aamagg

- Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

- Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep