1+1 για την άνοδο

Μόνο οι Λεουτσάκος, Θωμαΐδης ψήφισαν υπέρ της απευθείας ανόδου δύο ομάδων από τη Super League 2.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου να προβιβάσει στη Football League τον ΑΣ Σαντορίνης 2020, όμως εκτός αυτού κλήθηκε να αποφασίσει και για την άνοδο από τη Super League 2 στη Super League Interwetten.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία είχε εισηγηθεί την απευθείας άνοδο 2 ομάδων, όμως υπέρ ψήφισαν μόνο ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη λίγκα, Λεωνίδας Θωμαΐδης. Έτσι, την προσεχή σεζόν ο πρώτος θα προβιβαστεί απευθείας και ο 2ος θα παίξει μπαράζ με τον 13ο της Super League, όπως έγινε και φέτος.

Σε ό,τι αφορά στους Διαγόρα, ΟΦ Ιεράπετρας, πήραν παράταση έως τις 20 Οκτωβρίου για να καταθέσουν φάκελο στη Διεύθυνση Αδειοδότησης, ενώ δόθηκε παράταση και στη Σαντορίνη για να προχωρήσει τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ.

Την Τρίτη (13/10, 13.30) θα γίνει τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να γίνει η αλλαγή της προκήρυξης και να διαφοροποιηθεί το καλαντάρι. Εξάλλου, μέχρι τις 16 Μαΐου θα πρέπει το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί.

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep