Δύο ενεργοποιήσεις, μία επιβολή

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για Βέροια, Κασσιόπη και Απόλλωνα Λάρισας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου είχαν συζητηθεί ερήμην των ΠΑΕ Βέροια, Κασσιόπη και Απόλλων Λάρισας τρεις υποθέσεις ενεργοποίησης και επιβολής ποινών. Την Τετάρτη (30/09) το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε αποφάσεις που αφορούν στους Σωτήρη Μπαλάφα για την ομάδα της Ημαθίας, Νίκο Κολιοφούκα (Κασσιόπη) και Γιώργο Βασιλειάδη (Απόλλων Λάρισας). Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 την επιβληθείσα με την αριθμ.87/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σωτηρίου Μπαλάφα του Αλεξίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 388/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ και για το ποσοστό 50% του επιδικασθέντος με αυτήν ποσού, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’αριθμ.84/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Νικολάου Κολιοφούκα του Πέτρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 174/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 173/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep