Πιέσεις για αύξηση

Η ΕΡΤ προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Super League 2, Football League.

Μόνο διερευνητικού χαρακτήρα δεν ήταν το ραντεβού της Δευτέρας (28/09) μεταξύ της αντιπροσωπείας του ΔΣ της Super League 2 και της ΕΡΤ. Οι επαφές, άλλωστε, γίνονται εδώ και αρκετό καιρό για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, το προεδρείο άλλα περίμενε να ακούσει και άλλα άκουσε.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλούσε για ένα ποσό της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ μόνο για τη Super League 2 και η Δημόσια Τηλεόραση προσέφερε 3 εκατ. ευρώ και για τις δύο κατηγορίες. Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, προγραμματίστηκε άμεσα τηλεδιάσκεψη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», έπειτα από αυτή την εξέλιξη η πιθανότητα... πιέσεων μέσω αναβολής της σέντρας είναι υπαρκτή, κάτι που συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια. Η Super League 2 έχει προγραμματίσει έναρξη στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η Football League συνεχίζει να βαδίζει στο άγνωστο παρότι μπαίνουμε στον Οκτώβριο.

Φυσικά, στην εξίσωση θα πρέπει να προστεθούν και οι πιέσεις που ασκούνται άνωθεν για να δώσει η ΕΡΤ περισσότερα χρήματα, οπότε το τοπίο πιθανό να ξεκαθαρίσει σε νέα συνάντηση, οπότε θα γίνει και η σχετική αντιπρόταση.

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep