Τροπολογία αναδιάρθρωσης

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα καταθέτει την Πέμπτη (17/09) τροπολογία για ενοποίηση των Super League 2, Football League.

Η Super League 2 την Τετάρτη (16/09) θα ανακοινώσει ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες. Μία ημέρα αργότερα η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα θα καταθέσει στη Βουλή τροπολογία για αναδιάρθρωση και ενοποίηση των Super League 2, Football League. Όπως αναφέρει:

«Προχωρώντας τις παρεμβάσεις μας, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου, καταθέτουμε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα συζήτησης στην Ολομέλεια του αθλητικού νομοσχεδίου, τροπολογία για την αναδιάρθρωση της Β’ κατηγορίας και ενοποίηση των Super League 2 –Football League.

Με την τροπολογία αυτή στοχεύουμε στη δημιουργία πλαισίου για συλλογική εργασία, με ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα είναι γεωγραφικά αντιπροσωπευτικό και θα λειτουργεί επιχειρηματικά υγιώς, σπάζοντας το ολιγοπώλιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δομώντας ένα λειτουργικό πλαίσιο πλήρους ανταγωνισμού.

Η αλλαγή της καταστροφικής αναδιάρθρωσης Βασιλειάδη είναι αίτημα της πλειοψηφίας των ομάδων των Super League 2 – Football League. Το ΜέΡΑ25, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι η φωνή όλων στη Βουλή,
αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατάθεσης της συγκεκριμένης τροπολογίας, καλώντας τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λευτέρη Αυγενάκη να δράσει αρμοδίως, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στηρίξουν το αίτημα, που είναι αίτημα μεγάλης μερίδας των πολιτών».

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.