Εμμένουν οι «22»

Οι 22 ομάδες της Football League εμμένουν ότι θα παραδώσουν τις σφραγίδες τους αν δεν δημιουργηθεί ενιαία Β' Εθνική.

Στη θέση που εξέφρασαν μέσω ψηφίσματος εμμένουν οι 22 ομάδες της Football League. Το άτυπο συμβούλιο ολοκληρώθηκε παρουσία όλων και εν μέσω μεγάλων εντάσεων κυρίως με τον εκπρόσωπο της Νίκης Βόλου. Τι αποφασίστηκε; Ότι αν δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση, τότε όλες θα παραδώσουν τις σφραγίδες τους στον Λευτέρη Αυγενάκη την Παρασκευή (11/09, 12.00).

Φυσικά, επρόκειτο για άτυπο συμβούλιο και οι όποιες αποφάσεις θα παρθουν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (11/09) στη Super League 2, εκεί όπου δικαίωμα ψήφου έχουν τρεις εκπρόσωποι της Football League. Υπενθυμίζεται ότι οι 11 από τις 12 ομάδες τάχθηκαν κατά της αναδιάρθρωσης, χωρίς να απειλήσουν ότι θα παραδώσουν κι εκείνες σφραγίδες εάν καταργηθεί η Football League.

Η ενημέρωση της λίγκας:

«Ολοκληρώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League. Ομόφωνα οι 22 ομάδες της Football League εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση τότε οι ομάδες της Football League θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League».

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep