Ζητούν αναβολή κλήρωσης

Οι Καβάλα, Νίκη Βόλου με εξώδικό τους ζήτησαν την αναβολή κλήρωσης της Γ' Εθνικής.

Την κλήρωση της Γ' Εθνικής έχει προγραμματίσει για την Τρίτη (08/09) η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι Καβάλα και Νίκη Βόλου ζητούν με εξώδικό τους την αναβολή. Όπως τονίζουν, έπρεπε σε αυτή να συμμετάσχουν οι τέσσερις τελευταίοι της Football League (Τρίγλια, Καλαμάτα, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος) και οι τέσσερις από τους οκτώ πρωταθλητές της Γ' Εθνικής.

Τα Χανιά, άλλωστε, δικαιώθηκαν στην προσφυγή τους, η SL2 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και οι Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου θα υποβιβαστούν. Το ίδιο, λοιπόν, ζητούν να ισχύσει στη Football League, θεωρώντας ότι το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι δεν συναινεί στο παραπάνω εξώδικο:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διευκρινίζει πως δεν συναινεί στην εξώδικη δήλωση/όχληση προς την ΕΠΟ με την οποία και ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης για 8 Σεπτεμβρίου 2020 κλήρωση της Γ' Εθνικής καθώς και στην επιστολή προς την Football League για άμεση σύγκληση έκτακτης συνέλευσης. Τα προαναφερθέντα έγγραφα έχουν σταλεί από τη Νίκη Βόλου στις ΠΑΕ Καβάλα, Βέροια, ΟΦΙ, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Ρόδου και ξεκαθαρίζουμε ρητά για ακόμα μία φορά, με απόλυτο σεβασμό προς όλους, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν προχώρησε και ούτε και θα προχωρήσει στην υπογραφή τους».

Το εξώδικο αναφέρει:

«Με την απόφαση 104/2020 ΔΔΠ του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ακύρωσε την από 41/19 Αυγούστου 2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος 18 ομάδων στη Super League 2 και 16 ομάδων στη Football League, οι 4 ουραγοί της βαθμολογίας της Football League (Καλαμάτα, Τρίγλια, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος), για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 και τις 4 από τις 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ' Εθνικής που, με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, προβιβάστηκαν στην ανώτερη κατηγορία, δεν ανήκουν επισήμως στη Football League, βάσει της ισχύουσας και μη ακυρωθείσας προκήρυξης του πρωταθλήματος 2019-20.

Ως εκ τούτου, καλείσθε όπως αναβάλλετε, την προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου 2020 κλήρωση της Γ' Εθνικής κατηγορίας, διότι δεν έχουν συμπεριληφθεί οι παραπάνω ομάδες, ούτως ώστε να αποφευχθούν μη έννομα αποτελέσματα».

Last modified onΔευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep