Οκτώ υπέρ ΕΠΟ!

Πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της ΕΠΟ και κατά των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο και από Παναχαϊκή, Απόλλωνα Λάρισας.

Η προσφυγή των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχει χωρίσει στα... δύο την Ένωση. Οι Κρητικοί έχουν κινηθεί νομικά και στρέφονται κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βάσει της οποίας η Super League 2 θα διεξαχθεί με 18 ομάδες, υποστηρίζοντας ότι η λίγκα πρέπει να αποφασίσει για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ, όμως δεν ήταν η μόνη. Στο πλευρό τους οι Θεσσαλοί θα έχουν άλλες πέντε ομάδες που αγωνίζονταν στη Football League και δύο που μετείχαν στη Super League 2! Πρόκειται για τις ΠΑΕ Βέροια, Καβάλα, Διαγόρας, ΟΦΙ, Ιωνικός, αλλά και τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή. Όλες τους τάσσονται υπέρ της σχετικής απόφασης της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά της απόφασης της ΕΠΟ έχουν προσφύγει Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα. Και αυτό γιατί, βάσει της απόφασης της ΕΠΟ, εάν το προσεχές πρωτάθλημα διεξαχθεί με 18, τότε θα είναι οι μόνες που θα υποβιβαστούν, κάτι που δεν θα ισχύσει για τις ομάδες της Football League.

Εννοείται ότι πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της Δευτέρας (31/08) θα ασκήσει και η ΕΠΟ διά του νομικού της, Βασίλη Σαράκη. Το πινάκιο:

«1.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία » και τον διακριτικό τίτλο « ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» Κ Α Τ Α Του Ν.Π.Ι.Δ., Τριτοβάθμιου Σωματείου ,μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" (ΕΠΟ) και ΚΑΤΑ της με αριθμό 41/19 Αυγούστου 2020, Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής, που αποφασίστηκε « Το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , να διεξαχθεί με 18 Ομάδες ... και προβιβάζονται οκτώ πρώτες Ομάδες από την Football League.»

2.Παρέμβαση των 1) ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 2)ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 3)ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 4) ΠΑΕ ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 5)ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 6)ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 7)ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 8)ΠΑΕ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΥΠΕΡ του ΝΠΙΔ Τριτοβάθμιου Σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» και ΥΠΕΡ της με αριθμό 41/19.08.2020 αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής Της

Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής που αποφασίστηκε «Το επόμενο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 ,αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, να διεξαχθεί με 18 ομάδες.... Και προβιβάζονται οι οκτώ πρώτες ομάδες από την FOOTBALL LEAGUE» KATA της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΕ»

3.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ» Κ Α Τ Α 1) Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και 2) της ΕΠΟ.

4.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ» Κ Α Τ Α 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και 2)Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2020 09:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep