Οι προσφυγές της Δευτέρας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο στο πινάκιο της Δευτέρας (31/08) δεν ανακοίνωσε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού Βόλου και την προσφυγή της Κέρκυρας.

Τη Δευτέρα (31/08) το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συζητήσει τις προσφυγές ομάδων της Super League 2 κατά των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ωστόσο, στο πινάκιο που δημοσιοποίησε δεν βρίσκεται η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού Βόλου και η προσφυγή της Κέρκυρας.

Όπως ανακοινώθηκε, θα συζητηθεί η προσφυγή των Χανίων κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και αυτή του Απόλλωνα Πόντου. Οι Κρητικοί θέλουν πρωτάθλημα με 12 ομάδες και οι Πόντιοι να μην υποβιβαστούν, είτε το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 18, είτε σε δύο ομίλους.

Αναλυτικά:

«ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31.08.2020 ΏΡΑ: 17.00

1.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία » και τον διακριτικό τίτλο « ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» Κ Α Τ Α Του Ν.Π.Ι.Δ., Τριτοβάθμιου Σωματείου ,μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" (ΕΠΟ) και ΚΑΤΑ της με αριθμό 41/19 Αυγούστου 2020, Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής, που αποφασίστηκε « Το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , να διεξαχθεί με 18 Ομάδες ... και προβιβάζονται οκτώ πρώτες Ομάδες από την Football League.»

2.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ» Κ Α Τ Α 1) Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και 2) της ΕΠΟ».

Last modified onΠέμπτη, 27 Αύγουστος 2020 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep