Οι αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης

Προσφυγές και νέα τηλεδιάσκεψη στη Super League 2 την Τετάρτη (26/08).

Οι αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ εξετάστηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (24/08) στη Super League 2. Όπως είναι γνωστό η Εκτελεστική Επιτροπή υπερψήφισε δύο προτάσεις (18 ομάδες στη Super League 2, 16 στη Football League και δύο όμιλοι στη Β' Εθνική με 34 ομάδες εφόσον ο Λευτέρης Αυγενάκης καταργήσει τη Football League) και η λίγκα κλήθηκε να τις συζητήσει για να αντιδράσει.

Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου δύο ώρες και αποφασίστηκε να καταθέσουν όλες οι ομάδες τις προτάσεις τους έως την Τρίτη (25/08), ώστε να βγει ομόφωνη απόφαση σε τηλεδιάσκεψη μία ημέρα αργότερα (26/08) και μ' αυτή να πάει η αντιπροσωπεία στο ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Οι ομάδες της Super League 2 δεν επιθυμούν δύο ομίλους και συμφωνούν σε πρωτάθλημα των 18 υπό προϋποθέσεις. Βέβαια, έχουν ανοίξει πλέον και δικαστικά μέτωπα. Τα Χανιά, όπως είπε ο εκπρόσωπός τους στην τηλεδιάσκεψη, κατέθεσαν νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προφανώς για να υποστηρίξουν ότι η τελική απόφαση ανήκει στη διοργανώτρια, ενώ το ίδιο έπραξε και η Κέρκυρα, αφού το πλάνο πρωταθλήματος με 18 ομάδες την υποβιβάζει...

Last modified onΔευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep