Logo
Print this page

Χάνεται χρόνος

Η τηλεδιάσκεψη της Super League 2, όσα συμφωνήθηκαν και ο χρόνος που περνά.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της Super League 2, οι ομάδες είχαν συμφωνήσει να ξεκινήσουν εκ νέου οι αγώνες στις 29 Ιουνίου. Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (15/6) κρατήθηκε η ίδια στάση. Με τα τωρινά δεδομένα, τότε θα ξεκινήσουν ξανά τα παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία.

Από την άλλη, την Τετάρτη (17/6) έχει προγραμματιστεί συνάντηση επιτροπής της Super League 2 με τη Super League 1 και την ΕΠΟ, όπου θα διαπιστωθεί αν καταστεί εφικτό να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Στη Super League 2 θεωρούν ότι αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, αν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άνοδο τεσσάρων ομάδων, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή (19/6) ή το Σαββατοκύριακο (20-21/6) θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη στη Super League 2. Σε περίπτωση συνέχισης του πρωταθλήματος και μη αναδιάρθρωσης, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και τα playoffs να γίνουν μονά και όχι διπλά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο). Πέντε αγώνες δηλαδή. Και να μη γίνουν επίσης τα playouts.

Το βέβαιο είναι ότι συνεχίζεται να χάνεται χρόνος και τα περιθώρια στενεύουν.

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 18:01
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr