Σύσκεψη για σέντρα

Την Παρασκευή (29/5) θα υπάρξει σύσκεψη στη Super League για να ορίσουν ημερομηνία σέντρας.

Οι παράγοντες της Super League 2 θα έχουν σύσκεψη το πρωί της Παρασκευής (29/5) και ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι να ορίσουν ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως τότε θα ξεκινήσουν εκ νέου οι αγώνες, αφού καλά - καλά δεν έχει επιτραπεί η έναρξη ομαδικών προπονήσεων. Από εκεί και πέρα, στη σύσκεψη θα γίνει κουβέντα για το τι ειπώθηκε στην προ ημερών τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ για τα συμβόλαια των παικτών, αλλά και τι συζητήθηκε στη σύσκεψη με τους υγειονομικούς υπευθύνους.

«ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ»

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ανέφερε από την πλευρά του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM: «Κάναμε μια σύσκεψη, καταλήξαμε στα υγειονομικά πρωτόκολλα και περιμένουμε την πολιτεία να μας δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε. Εμείς αυτό που κάναμε είναι να στείλουμε κάποιες επιστολές στην ΕΠΟ και το Υπουργείο Οικονομικών και πλέον πρέπει να κάνουμε ένα Δ.Σ. για να πάρουμε το οκ από την κρατική τηλεόραση, σε συνεννόηση με τις ομάδες. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και περιμένουμε κάποιες απαντήσεις για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε»

Για το πως το βλέπουν οι ομάδες:
«Στην τηλεδιάσκεψη που κάναμε, τέθηκε θέμα η υγεία του ποδοσφαιριστή που είναι πάνω απ’ όλα. Το οικονομικό όμως είναι επίσης ένα τεράστιο πρόβλημα για να δούμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε. Μέρα με τη μέρα εξετάζουμε όλα τα θέματα για να δούμε όλα τα προβλήματα, ώστε να δούμε που θα καταλήξουμε και εμείς»

Για τη θέση σχετικά με την άνοδο των ομάδων στη Super League 1:
«Μπορεί η πρόταση μας να είναι να ανέβουν τέσσερις, σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα γίνει όσον αφορά την επανέναρξη και θα αποφασίσουμε. Περιμένουμε την Πολιτεία να μας απαντήσει και ανάλογα με την απάντηση, οι ομάδες θα αποφασίσουν για επανέναρξη ή όχι»

Για την επόμενη μέρα:
«Θα πρέπει να βοηθηθούν οι ομάδες για να μπορέσουν να συνεχίσουν, θα πρέπει οι ομάδες να ενισχυθούν με την κεντρική διαχείριση και θα πρέπει επίσης να δρομολογηθεί να παίρνουν και κάποια χρήματα από τις στοιχηματικές εταιρίες. Είναι σημαντικά θέματα αυτά που θα πρέπει να λυθούν».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάιος 2020 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep