Δωρεά ιατρικού υλικού

Super League και Super League 2 θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού.

Η Super League ανακοίνωσε ότι από κοινού με τη Super League 2 θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, για την καταπολέμηση της πανδημίας. Η ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου επαγγελματικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από κοινού με τη δεύτερη τη τάξει διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2, θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, όπου αυτό απαιτηθεί, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η Super League, με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστεί θερμά και στέκεται αρωγός στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Ε.Σ.Υ., των νοσηλευτών, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των ενστόλων και όλων όσοι μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το ποδόσφαιρο ενωμένο επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” και τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι ο σεβασμός στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep